Θέλετε να δείτε το καλοκαιρινό σπίτι των Obama;

obama-marthas-vineyard
ΠΕΜΠΤΗ, 02 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ήταν το σπίτι που είχε νοικιάσει ο Barack Οbama για την οικογένειά του το 2013, και τώρα ετοιμάζεται να βγει στην αγορά. Το μεγάλο του ατού; Έχει δική του παραλία. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν είναι τυχαίο ότι το αποκαλούν τον «Λευκό Οίκο του καλοκαιριού», έναν επίγειο παράδεισο στο Martha's Vineyard. Και είναι στα αλήθεια ένα σπίτι που χαζεύεις μόνο από τις φωτογραφίες…

Φανταστείτε 7000 τ.μ, πελώρια παράθυρα σε όλο το σπίτι, φυσικό φως, πράσινο, θάλασσα, σύγχρονη τέχνη, πελώριους χώρους για να μπορεί κανείς να δεχτεί φίλους, ένα σπίτι που θυμίζει μουσείο και γκαλερί μαζί. 

Εκτός από την ιστορία που κουβαλάει, έχει έξι μπάνια, πέντε κρεβατοκάμαρες, ξενώνα, λευκούς τοίχους με ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε μαύρα κάδρα, έτσι για την αντίθεση. Η θερμαινόμενη πισίνα βρίσκεται κοντά στο γήπεδο του μπάσκετ, και αν διαθέτουν 17.75 εκατομμύρια δολάρια, οι επόμενοι ιδιοκτήτες θα μπορούν φυσικά να προσθέσουν και τη δική τους πινελιά. Κι όπως διαβάζουμε, υπάρχει και μια φωτογραφία του ζεύγους Obama στο σπίτι, που πωλείται ως…έξτρα μπόνους. Σε κορνίζα κι αυτή. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com