Αρχαία ομορφιά με αγάπη από τη Σιβηρία

natura-siberica
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όταν βρίσκεσαι μέσα σε μια γκαλερί και ένα εστιατόριο, για να παρακολουθήσεις το λανσάρισμα προϊόντων ομορφιάς, ξέρεις ότι κάτι ιδιαίτερο θα συμβεί. Η Natura Siberica παίζει με αρχαίες συνταγές και γραφιστικά που εξάπτουν τη φαντασία τού τώρα. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μεσημέρι Παρασκευής, στο Urban Garden, στη Γκαλερί της Ιλεάνας Τούντα. Οι υπεύθυνοι ομορφιάς, μαζί με δημοσιογράφους, αρχισυντάκτες περιοδικών, μπλόγκερ, περιμένουν με ανυπομονησία να δουν τι θα δείξει ο προτζέκτορας. Ανοίγουν λευκά και μαύρα βαζάκια, μυρίζουν το περιεχόμενο, αισθάνονται διαφορετικές υφές, φωτογραφίζουν ό,τι βλέπουν, γεύονται μινιατούρες μπέργκερ και σουβλάκια από το εντυπωσιακό τροχόσπιτο από inox.

Και η ουσία; Στην ομορφιά πρέπει να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά και να προτείνεις κάτι διαφορετικό. Κάπως έτσι γνωρίσαμε κάτι μυστηριώδη προϊόντα, από την Northern Collection, με την υπογραφή Natura Siberica, Cosmetics of Wild Herbs and Flowers, και η αλήθεια είναι ότι η φύση δεν σταματά να μας ξαφνιάζει. 

Μια εταιρεία που ανατρέχει σε συνταγές από αρχαίους πολιτισμούς για να επιστρέψει στο σήμερα, μαζί με παραδόσεις που γνωρίζουν μόνο σιβηρικές φυλές, για να μας συστήσουν άγρια βότανα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μην σας τρομάζουν η μαύρη μάσκα στο πρόσωπο του μοντέλου, ούτε οι λύκοι που κάνουν την εμφάνισή τους σε φωτογραφίες στο site και στην καμπάνια. Δεν ψάχνουμε κάτι διαφορετικό; Αν δεν ταξιδέψουμε μέχρι τη Σιβηρία, πώς περιμένουμε να το βρούμε; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com