Θα βγαίνατε ποτέ έξω με διαφορετικά παπούτσια;

dakota-johnson
ΤΡΙΤΗ, 07 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

H Dakota Johnson το τόλμησε και δεν αποκλείεται να εξελίσσεται ήδη στην απόλυτη, απρόσμενη τάση της μόδας. της Σάντυς Τσαντάκη

Μετά τα ετερόκλητα αξεσουάρ, τις αταίριαστες κάλτσες, τα διαφορετικά, υπερμεγέθη σκουλαρίκια, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσουμε να βγούμε στο δρόμο με διαφορετικά παπούτσια.

Και είναι κάτι που έχει συμβεί σε όλους μας μάλλον, αν και κατά λάθος. Θα πρέπει να γυρίσουμε πίσω στα χρόνια του σχολείου για να θυμηθούμε κάτι ριγέ και πουά κάλτσες ή κάτι ξεβαμένα πάνινα αθλητικά, σε κόκκινη και ροζ απόχρωση.

Η Dakota Johnson μπορεί να έχει πάθει… αχρωματοψία, μετά τις 50 Aποχρώσεις του Γκρι, αν και με τόσους στυλίστες, κομμωτές και μακιγιέρ τριγύρω της, δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια για λάθη και αυθορμητισμό.

Η νέα ηθοποιός εμφανίστηκε λοιπόν στο κόκκινο χαλί με κόκκινο κοστούμι, γυμνό ντεκολτέ, ασημένιο τσόκερ με διαμάντια και δυο διαφορετικά πέδιλα, μαύρα, με στρας στο δεξί πόδι, σκέτο δέρμα στο αριστερό.

Κι αυτό αποτελεί τάση; Το έχουν ήδη λανσάρει στο παρελθόν η Nicole Kidman, η Sarah Jessica Parker, μπλόγκερ, και μην εκπλαγείτε αν δείτε ακόμη και μποτάκια σε διαφορετικό χρώμα, αλλά στο ίδιο στιλ. Δηλαδή, δεν είπαμε να βγούμε ξαφνικά στο δρόμο με μια καουμπόικη μπότα και πέδιλο στο άλλο πόδι, γιατί αν δεν είναι και το τακούνι, και το ύφος, στην ίδια φιλοσοφία, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι σίγουρα το επιθυμητό. Οπότε, αν θέλουμε να το τολμήσουμε, ας βρούμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι ή μάλλον δύο ζευγάρια που «χάθηκαν» από τα κουτιά τους αλλά φτιάχτηκαν στο ίδιο εργαστήριο... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com