Ποια προϊόντα ομορφιάς αξίζει να αγοράσουμε με τις εκπτώσεις;

kragion
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν είναι εποχή για να επενδύουμε σε αντικείμενα πόθου που δεν θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Μπορούμε να επενδύσουμε σε τουλάχιστον πέντε μπεστ-σέλερ; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Άρωμα. Όσα αρώματα κι αν έχει μια γυναίκα στο μπουντουάρ της, δεν θα είναι ποτέ αρκετά. Ειδικά αυτή την εποχή, που μπορούμε να ανακαλύψουμε αγαπημένα μπουκάλια, αλλά ακόμη κι εντελώς άγνωστά μας, με 50% στην κανονική τιμή πώλησης, είναι ευκαιρία να πειραματιστούμε. Και να δοκιμάσουμε νότες κορυφής, χειμωνιάτικες συνταγές, λίγο πορτοκάλι, λίγο τζίντζερ, και λευκά άνθη. 

2. Κρέμα προσώπου. Τσιγκουνευόμαστε να δώσουμε χρήματα για το δέρμα μας, και το μετανιώνουμε με κάθε ευκαιρία. Τώρα είναι η στιγμή λοιπόν να βρούμε τη μαγική συνταγή στο μαγικό βαζάκι, γιατί ποτέ δεν είναι αργά για ένα θαύμα. 

3. Πούδρα. Θυμάστε κάτι ρετρό πούδρες με καθρεφτάκι, ασημένιες ή χρυσές, με μυρωδιά μωρού; Αυτό ακριβώς. Στην βιομηχανία ομορφιάς που το παρελθόν στοιχειώνει το τώρα, ποτέ δεν είναι αργά να επιστρέψουμε σε σταθερές αξίες. Αν δεν μας αρέσει η γυαλάδα, μπορούμε να επενδύσουμε σε κάτι (πιο) σταθερό. 

4. Κραγιόν. Τα κραγιόν δεν πρέπει να αγοράζονται με επιπολαιότητα. Είναι προτιμότερο να έχουμε λίγα και καλά, παρά σε όλες τις αποχρώσεις. Αναζητήστε το χρώμα που σας αρέσει, και προσέξτε το …περιτύλιγμα. Κάντε το δώρο στον εαυτό σας και φροντίστε να το έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα. 

5. Μάσκαρα. Ο πόλεμος για το τελειότερο μάσκαρα έχει ξεκινήσει χρόνια πριν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε εκείνη που ταιριάζει στις βλεφαρίδες και στο budget μας. Πιο μακριές; Πιο πυκνές; Σαν ψεύτικες; Aυτό ακριβώς. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com