Έχετε αγοράσει ποτέ κουτί με προϊόντα ομορφιάς;

miniatoures-aromata1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Mε τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν απειλητικά, τώρα είναι η εποχή να σκεφτούμε πώς μπορούμε να ψωνίζουμε έξυπνα για δώρα, και ποιες είναι οι πιο πρακτικές λύσεις για να τις προσφέρουμε με ή χωρίς κόκκινη κορδέλα γιατί το περιτύλιγμα είναι ήδη εκεί… Της Σάντυς Τσαντάκη.

Υπάρχουν γυναίκες και άνδρες που τα προτιμούν κι άλλοι που τα αγοράζουν με πάθος. Ειδικά αυτές τις ημέρες με τις εκπτώσεις σε ορισμένα προϊόντα, αξίζει να επενδύσουμε σε κουτιά, πολυτελείς συσκευασίες με αρώματα και ασορτί κρέμες.

Ή μπορεί να είναι το αγαπημένο μας άρωμα, στην ίδια τιμή που θα το βρίσκαμε οποιαδήποτε άλλη στιγμή μέσα στην χρονιά, με ένα έξτρα δώρο, το ίδιο αποσμητικό, ένα τσαντάκι, μια κασετίνα, ένα καθρεφτάκι, ένα αφρόλουτρο, ένα σπρέι για τα μαλλιά, πάντα στην ίδια λογική και φιλοσοφία.

Και αν υποθέσουμε ότι αγοράζουμε καινούργια κολώνια, μια φορά τον χρόνο, τώρα είναι η στιγμή. Για να αφιερώσουμε ένα πρωινό ή ένα απόγευμα, με καθαρή μύτη και διάθεση, και να αποφασίσουμε ποια συσκευασία δώρου μας κλείνει το μάτι για να μας κακομάθουμε και να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα, προσφέροντας στον εαυτό μας ή σε όσους θέλουμε να ευχαριστήσουμε, κάτι που αγαπάμε και μας συντροφεύει σε κάθε μας έξοδο, πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ… Πόσες ημέρες απέμειναν μέχρι τις γιορτές; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com