Τα ετερώνυμα έλκονται και στη μόδα

street-fashion1
ΤΡΙΤΗ, 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Θα φορούσατε ποτέ κοτλέ με τζιν; Τώρα που όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, μπορούμε τουλάχιστον να παίξουμε χωρίς κανόνες αλλά με έξυπνες αντιθέσεις. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Σουέντ με δέρμα. Υπάρχουν γυναίκες που φοβούνται να το τολμήσουν και κυκλοφορούν σαν μηχανόβιες με δερμάτινα κοστούμια, δερμάτινο παντελόνι και δερμάτινο σακάκι ή τζάκετ. 

Και μπότες. Την επόμενη φορά, δοκιμάστε να ταιριάξετε το αγαπημένο σας δερμάτινο παντελόνι ή κολάν με σουέντ μποτάκια ή ένα σουέντ πανωφόρι. Η ανάγλυφη αίσθηση είναι και το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Christopher Peterson/Splash News

Κοτλέ με τζιν. Ένα παρεξηγημένο ύφασμα, ρετρό, παλιομοδίτικο, βρίσκει πάντα τη θέση του στο ράφι και στη ντουλάπα μας, με τα ανάλογα αξεσουάρ. Και το σωστό στάιλινγκ. Πώς μεταφράζεται αυτό; Σε κοτλέ παντελόνι με τζιν πουκάμισο ή το αντίστροφο. Κοτλέ ανδρικό σακάκι με τζιν παντελόνι. Αγαπάμε τα σέβεντις και τα υποστηρίζουμε με κάθε ευκαιρία. 

Βελούδο με μαλλί. Το πιο πολυτελές ύφασμα της γκαρνταρόμπας θέλει τις σωστές αναλογίες για να λάμψει. Οπότε, μπορούμε να το φορέσουμε με ένα μάλλινο φόρεμα ή ακόμη και να δοκιμάσουμε ένα βελούδινο κοστούμι με ένα λεπτό μοχέρ μπλουζάκι, για αλλαγή. 

Κασμίρ με τζιν. Λαίδη και Αλήτης, ή κάπως έτσι. Αν μας αρέσει η αίσθηση του κασμιρένιου πουλόβερ ή της εσάρπας από κασμίρ, μπορούμε να παίξουμε με ένα ντένιμ τζιν, μπλε σκούρο και με τις αντιθέσεις που τόσο αγαπά η μόδα. Αν έχουμε όρεξη, μπορούμε να φορέσουμε κι ένα μαύρο σακάκι με γόβες και να πάμε στο θέατρο. Σινεμά. Για φαγητό. Σπίτι ή εκτός. Η πολυτέλεια της μόδας του δρόμου. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com