Δεν θα ταξιδέψει στην Κίνα τελικά η Gigi Hadid

gigi-hadid
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ένα βίντεο ενδέχεται να ευθύνεται για την ξαφνική απόφασή της να αποσυρθεί από την επίδειξη μόδας της Victoria Secret.

Ένα από τους πιο διάσημους «αγγέλους» της Victoria's Secret, η Gigi Hadid, δεν θα εμφανιστεί τελικά στην προγραμματισμένη επίδειξη μόδας στη Σαγκάη. Η Hadid ανακοίνωσε η ίδια μέσω Twitter πως δεν θα παραστεί τελικά στην πρώτη επίδειξη μόδας της Victoria's Secret στην Κίνα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Νοεμβρίου.

«Είμαι τόσο απογοητευμένη που δεν θα τα καταφέρω να πάω στην Κίνα φέτος. Αγαπώ την οικογένεια στην Victoria’s Secret και όλα τα κορίτσια μου» έγραψε το μοντέλο. Στη συνέχεια δήλωσε πως θα παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας και εξέφρασε την πεποίθησή της πως θα είναι υπέροχη, ενώ ανυπομονεί για την επόμενη.

Η απόφαση της Hadid να μην ταξιδέψει τελικά στην Κίνα εύλογα εγείρει ερωτηματικά, αφού τον περασμένο Αύγουστο είχε ανακοινώσει με μεγάλο ενθουσιασμό πως θα παραστεί στην επίδειξη μόδας. Τότε είχε κάνει σχολιάσει πως η επιστροφή της στην πασαρέλα της Victioria’s Secret ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του People, η απόφαση της Hadid ενδέχεται να κάνει με τη διαρροή ενός βίντεο, μετά τη σχετική ανακοίνωσή της. Στο βίντεο του Snapchat η Hadid φαίνεται να κοροϊδεύει τα χαρακτηριστικά προσώπου των Ασιατών, προκαλώντας αντιδράσεις. Παρά το γεγονός ότι το μοντέλο απολογήθηκε μέσω της κινέζικης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Weibo, η «ζημιά» είχε ήδη γίνει και η Hadid συνέχισε να γίνεται δέκτης επικρίσεων για το βίντεο.