Τέσσερα προϊόντα ομορφιάς που δεν χρειαζόμαστε πια

aroma-gia-ta-mallia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κανείς δεν έχει χρόνο να ασχολείται με προϊόντα ομορφιάς που υπόσχονται θαύματα και δεν έχουν τελικά καμία χρηστικότητα. Οπότε, μήπως απλώς πρέπει να τα αγνοήσουμε; Μέχρι να περάσει η μόδα τους; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Σφουγγάρια από σιλικόνη. Αν δεν έχουμε σφουγγαράκι για να απλώσουμε το μέικαπ στο πρόσωπό μας, οι μακιγιέρ επιμένουν πως ακόμη και τα δάχτυλά μας θα κάνουν καλύτερη δουλειά από τα αντιπαθητικά και ψεύτικα σφουγγάρια από σιλικόνη.

2. Άρωμα για τα μαλλιά. Δηλαδή ποιος θα μας εμποδίσει να ψεκάσουμε τα μαλλιά μας με το άρωμα που χρησιμοποιούμε έτσι κι αλλιώς, αν θέλουμε να μυρίζουν ωραία, και θα μας υποχρεώσει να αγοράσουμε ειδικό άρωμα μαλλιών;

3. Στένσιλ για τα φρύδια. Τα έχετε δει σίγουρα. Είναι κάτι αυτοκόλλητα με κενό στη μέση που αποκαλύπτει το σχήμα των φρυδιών που επιθυμούμε. Αν δεν είμαστε σίγουρες ότι θέλουμε το συγκεκριμένο σχήμα, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίζουμε με καυτό κερί στο ήδη ταλαιπωρημένο πρόσωπό μας.

4. Λίπγκλος για πιο σαρκώδη χείλη. Μα είμαστε σοβαρές; Θα υποστούμε όλο το πρήξιμο στο στόμα μας, με πιπερόριζα, τζίντζερ και κανείς-δεν-ξέρει-τι-άλλο, για να έχουμε για λίγες ώρες πιο σαρκώδη χείλια; Είναι απίστευτο τι άλλο θα σκεφτούν για να ξεπουλήσουν πιο γρήγορα τα μαγικά πινέλα του μέλλοντος. Αντί να τεμπελιάζετε, επενδύστε σε ένα μολύβι για το περίγραμμα των χειλιών, και δώστε εσείς το σχήμα που θέλετε στα χείλη σας για ένα μόνιμο και πιο φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς το τσούξιμο και το κάψιμο. Άουτς.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com