Οκτώ χρυσοί κανόνες ομορφιάς από τις Angels της Victoria's Secret

angels-victoria-secret
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Με την επίδειξη Victoria’s Secret στη Σανγκάη, τα είδαμε και τα θαυμάσαμε όλα. Τα ωραιότερα κορίτσια της πασαρέλας, με τα πιο τέλεια μαλλιά, αψεγάδιαστο σώμα, υπέροχο δέρμα και σώμα. Κι αν πούμε ότι θέλουμε να τους μοιάσουμε; Τι θα πρέπει να κάνουμε; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι νερό με λεμόνι. Γιατί το λεμόνι απομακρύνει τις τοξίνες. Τόσο απλά. Αν μπορεί να γίνει η πρωινή μας συνήθεια, ακόμη καλύτερα. Πριν ακόμη πάρουμε πρωινό.

Μην ξεχνάτε να κάνετε διαλογισμό. Το πνεύμα πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση, σε ζεν διάθεση. Η ισορροπία είναι στο ζητούμενο. Αν θέλετε να κατεβάσετε μια εφαρμογή όπως το Headspace, μπορείτε να αφιερώσετε 15 λεπτά τη μέρα για να καθαρίστε το μυαλό σας από περιττά …σκουπίδια.

Μην χαλαρώνετε. Προσέξτε τη διατροφή σας, φροντίστε να γυμνάζεστε τακτικά, ιδανικά κάθε μέρα. Και τα Σαββατοκύριακα. Και φυσικά να κοιμάστε καλά, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό.

Αφήστε τις υπερβολές και επενδύστε σε οργανικές τροφές, και ό,τι αποτελεί για εσάς το ...σπανάκι του Ποπάι. Αφήστε τα χάπια και τα μαγικά φίλτρα. Αν θέλετε να πάρετε οπωσδήποτε κάτι επιπλέον, δοκιμάστε τη βιταμίνη D. Και αλόη βέρα.

Εκκαθάριση τώρα. Όταν είμαστε κουρασμένοι, τρώμε ό,τι βρούμε μπροστά μας. Γι’αυτό, πάρτε μια σακούλα σούπερμαρκετ και απομακρύνετε από τα ράφια, τα ντουλάπια, το ψυγείο, οτιδήποτε αποτελεί πειρασμό και γνωρίζετε ότι δεν σας κάνει καλό. Αρκετές ενοχές δεν έχουμε ήδη;

Μην ενδίδετε στη ζάχαρη. Ο μόνος λόγος που μπορεί να θέλουμε ζάχαρη είναι επειδή βαριόμαστε. Ή επειδή δεν χορτάσαμε. Οπότε, την επόμενη φορά που θα νιώσετε ότι θέλετε γλυκό, μπορείτε απλά να φάτε φρούτο, να πλύνετε τα δόντια σας, να διαβάσετε κάτι…

Μην κάθεστε. Αντί να βυθίζεστε σε πολυθρόνες, στον καναπέ ή στην καρέκλα του υπολογιστή, φροντίστε να σηκώνεστε τουλάχιστον κάθε 20 λεπτά και να περπατάτε. Επί τόπου. Για λίγο. Μικρά διαλείμματα.

Αν θέλετε να πιείτε ένα ποτήρι κρασί, φροντίστε να πάρετε βιταμίνη C πριν και να καταναλώσετε και ένα ποτήρι νερό μετά. Θα καταλάβετε τη διαφορά όταν ξεχάσετε να το κάνετε. Και πότε φοράμε φτερά αγγέλου; Λευκά ή μαύρα; Όποτε νιώσουμε έτοιμες για το κάστινγκ. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com