Γιατί μετανιώνει σήμερα η Nicole Kidman;

kidman-2
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι ηθοποιοί συνήθως απαντούν σε κλισέ ερωτήσεις στις συνεντεύξεις τους, με κλισέ απαντήσεις. Λογικό. Ευτυχώς η Nicole Kidman έχει όρεξη να εκφραστεί και να μιλήσει για όσα μετανιώνει όλα αυτά τα χρόνια σε σχέση με τη ρουτίνα ομορφιάς της. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην αναγνωρίζουμε την Nicole Kidman, με το πάντα λευκό και καλοσιδερωμένο πρόσωπο, και να μη θυμίζει την Nicole που πρωτοείδαμε στις ταινίες της προ-Tom Cruise εποχής, με τις κόκκινες μπούκλες και το γυαλιστερό μέτωπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια σταρ που περνάει απαρατήρητη. Ή πως δεν είναι ταλαντούχα. 

Η ίδια παραδέχεται τα λάθη της.

Για να γίνει θνητή, πιο ανθρώπινη, «φίλη» μας. Κάπως έτσι, σε μια στιγμή αυτοκριτικής, η Nicole Kidman παραδέχτηκε πως έχει κάνει πολλά λάθη στο κομμάτι της ομορφιάς. «Μετανιώνω πάντα», είπε στη Vogue, «όταν εμφανίζομαι με ιδιαίτερα έντονο μακιγιάζ στο κόκκινο χαλί, και ορισμένες φορές όταν με βάφει κάποιος μακιγιέρ, ντρέπομαι να μιλήσω και να πω την άποψη μου. Την ίδια στιγμή που του λέω ότι μου αρέσει, σκέφτομαι από μέσα μου ότι θα ήθελα να βγάλω αρκετό από πάνω μου, αλλά φυσικά δεν το κάνω. Τελικά μου αρέσει να είμαι πιο διακριτικά μακιγιαρισμένη και το ίδιο ακριβώς πιστεύει κι ο άνδρας μου».

Για κάτι ακόμη που μετανιώνει σήμερα η Nicole Kidman είναι για τα μαλλιά της, ίσως γιατί δεν εκτίμησε όσο έπρεπε τις φυσικές της μπούκλες, όταν ήταν νεότερη. «Με τόσες ισιωτικές έχω καταστρέψει τη φυσική κίνηση της τρίχας…».

Προβλήματα κι αυτά. Μια σούπερ σταρ που νοσταλγεί την εικόνα των 15 χρόνων, λέει πως σαν έφηβη (κι αυτή) μισούσε τα μαλλιά της, και τώρα θέλει να γυρίσει τον χρόνο πίσω. Έτσι δεν είναι πάντα; Έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις μπούκλες; Είσαι η Nicole του 2017 και θέλεις να μοιάσεις στη Nicole του σχολείου; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com