Όταν η Selena Gomez έγινε ξανθιά

selena-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αποτελεί πρότυπο για πολλά κορίτσια της ηλικίας της, όπως και μεγαλύτερα. Μοιράστηκε με αγάπη και αλήθεια την περιπέτεια της υγείας της, τον χωρισμό της με τον The Weeknd, την επανασύνδεση με τον Justin Bieber. Και τώρα που έγινε ξανθιά, τι μπορεί να άλλαξε για την Selena Gomez; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Πρέπει να έχει απίστευτη πλάκα να είσαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο, να έχεις έναν στρατό από ανθρώπους που σε φροντίζουν κάθε στιγμή, μακιγιέρ, κομμωτές, γυμναστές, διατροφολόγους, ενδυματολόγους, και να αποφασίζεις τη μια νύχτα να φωτογραφηθείς και να εμφανιστείς ως μελαχρινή, και την επομένη ως, ξανθιά και μάλιστα χωρίς περούκα, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις που όλα γίνονται για το εφέ και τη δημιουργία εντυπώσεων.

Η Selena Gomez είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, δεν είναι σε καμία περίπτωση Lady Gaga, ούτε καν Miley Cyrus. Μοιάζει φρόνιμη, προτιμά την κλασική ομορφιά, δεν έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε να υποστηρίζει ακραίες αλλαγές.

Έχει ενδιαφέρον όμως η νέα της μεταμόρφωση και ο τρόπος που έγινε. Για να αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε κι εμείς σοβαρά, αν θέλουμε να το τολμήσουμε...

Γιατί δεν είναι εύκολο να γίνεις μέσα σε μια νύχτα από Joan Crawford, Marilyn Monroe.  Aν δούμε το κοντινό της πορτρέτο, θα παρατηρήσουμε ότι η νέα εκδοχή της Selena Gomez είναι ακόμη πιο γήινη. Η φωτογενής σταρ διατήρησε τα φρύδια και τη ρίζα των μαλλιών της σκούρα και άνοιξε όλα τα υπόλοιπα. Οπότε η διαφορά δεν είναι τόσο τρομακτική.

Μετά τη Μadonna λοιπόν και την Cara Delevigne, το  μυστικό για τις τολμηρές ξανθές που υπήρξαν κάποτε μελαχρινές, είναι τα σκούρα φρύδια, όπως επίσης και η καστανή βάση στα μαλλιά. Και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν ομαλά. Γιατί τελικά οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές (που γεννήθηκαν μελαχρινές…). Κι αν τα φρύδια σας δεν είναι έτσι όπως θα θέλατε, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πάρτε ένα σκούρο καφέ μολύβι και τονίστε τα με στιλ. Κάντο όπως η Selena.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com