Οι γιορτές θέλουν λάμψη και γκλίτερ

gkliter-makigiaz
ΤΕΤΑΡΤΗ, 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι μέρες που έρχονται θα είναι και οι πιο λαμπερές του χρόνου. Μπορούμε λοιπόν να αρχίσουμε από τώρα να πειραματιζόμαστε με ασημένιες και χρυσές σκιές για να βρούμε τελικά τι μας ταιριάζει περισσότερο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τα κόκκινα παπούτσια της Ντόροθι από τον Μάγο του Όζ, μπορούμε τουλάχιστον να επενδύσουμε σε ακτινοβόλα αξεσουάρ, στις γκλίτερ προτάσεις του Δεκέμβρη, σε οτιδήποτε λάμπει όπως το ασήμι και το αληθινό χρυσάφι, ή τουλάχιστον όπως το έχουμε ονειρευτεί.

Η ομορφιά για τον χειμώνα του 2018 τα έχει όλα. Και σκιές σε παλέτες που ιριδίζουν, και πούδρα που γυαλίζει, και ασημένιο highlighter, ακόμη και αρώματα που τα ψεκάζεις στο δέρμα σου, και αφήνουν πίσω τους νεραϊδόσκονη… Υπερβολές; Mια δοκιμή θα σας πείσει.

Αν σκοπεύατε πάντως να είστε μελαγχολικές στις γιορτές, ρίξτε μόνο μια ματιά στα νέα προϊόντα ομορφιάς, και μόνο από το περιτύλιγμα θα φτιάξει η διάθεσή σας. Χωρίς να ξοδέψουμε απαραίτητα χρήματα, μπορούμε να επενδύσουμε σε παλέτες που θα μας ανεβάσουν ψυχολογικά, για τις «δύσκολες» ημέρες και νύχτες, καθώς όλες οι εταιρείες, ακόμη κι εκείνες που δεν συνήθιζαν να παίζουν με εκκεντρικές προτάσεις, έχουν μπει για τα καλά στο παιχνίδι των ψευδαισθήσεων και της υπερβολής.

Μια συμβουλή μόνο: μην μπείτε στον πειρασμό να βάλετε γκλίτερ σπρέι στο πρόσωπο ή στο σώμα, ψεκάστε καλύτερα τα μαλλιά σας για να λαμπυρίζουν και παίξτε με το ντύσιμό σας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com