Οι απόλυτες τάσεις της ομορφιάς για τώρα (πριν και μετά τις γιορτές)

tasi-5
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι τάσεις υπάρχουν για να μας δίνουν ιδέες, όχι για να μας αγχώνουν, ούτε για να μας μπερδεύουν. Και καθώς είδαμε τι θα περιμένουμε το 2018, μήπως να πειραματιστούμε λίγο ακόμη με όσα μας αρέσουν τώρα; της Σάντυς Τσαντάκη

Έντονες βλεφαρίδες. Τονισμένο βλέμμα, δανεικό στιλ από τη δεκαετία του 60. Θυμηθείτε την Twiggy και την Jean Shrimpton, την Liza Minnelli. Όσο πιο μεγάλες είναι οι βλεφαρίδες του σήμερα, τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Επειδή τα μάτια είναι υπερβολικά τονισμένα, καλύτερα να αφήσετε τα χείλη σας γυμνά.

Ρουζ και σκιά σε ένα. Το ρουζ του τώρα είναι απαλό, ανοιχτό ροζ, φοριέται στα βλέφαρα και στα μάγουλα, και είναι υπέροχο σε λευκό δέρμα. Ξεχάστε την τερακότα για λίγο. Έχουμε χρόνο για να την ξαναθυμηθούμε.

Γυαλιστερά χείλη, όχι ματ. Τα κραγιόν του 2017 είναι έντονα και γυαλίζουν για να μην περνούν απαρατήρητα. Μη βιαστείτε για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Όταν δεν σταματάτε να χαμογελάτε, θα ξέρετε ότι θα έχει βρει την ιδανική απόχρωση για το δέρμα σας και το ντύσιμό σας.

Μαύρο μολύβι. Μέσα στο μάτι, πάνω από το μάτι, στην άκρη του ματιού, έντονο, επίμονο, εμβληματικό. Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες. Παίξτε όσο θέλετε, αλλά προσέξτε να μην μουντζουρωθείτε. Και πάλι, αφήστε τα χείλη άβαφα. Καλό μήνα κορίτσια... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com