Πλανήτης Ροζ. Υπάρχει τρόπος να βάλουμε περισσότερο ροζ στη ζωή μας;

pink-decoration-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

To ροζ είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Νομίζουμε ότι ταιριάζει αποκλειστικά στα κοριτσίστικα δωμάτια. Θέλετε να αλλάξουμε άποψη; Της Σάντυς Τσαντάκη

Mία λύση είναι να δοκιμάσουμε να βάψουμε έναν τοίχο του σπιτιού, χωρίς πολλές σκέψεις, ροζ, ένα ροζ απαλό, παστέλ, με αρκετό λευκό μέσα, για να μην είναι τρομερά έντονο.

Και ύστερα μπορούμε να το δοκιμάσουμε στο μπάνιο για να αλλάξει τελείως όψη. Κι αν προσθέσουμε κι ένα φυτό, η αντίθεση θα κάνει τη διαφορά. Επιστροφή στα χρόνια της αθωότητας.

Κι αν το συνηθίσετε, μπορεί να θελήσετε να ρισκάρετε και να γεμίσετε το σπίτι με ροζ αποχρώσεις, ροζ καναπέ, ροζ έπιπλα, ροζ κουρτίνες, στην απόχρωση του ροζ που σας αρέσει, πάντα στον ίδιο τόνο, γιατί το ροζ έχει τουλάχιστον 50 αποχρώσεις.

Οι 50 αποχρώσεις του ροζ λοιπόν… Ή μια τονωτική ένεση απλώς με ένα βάζο με ροζ λουλούδια για αρχή. Είπαμε. Οι αλλαγές στη ζωή μας γίνονται με μικρά και σταθερά βήματα. Κι αν νιώθουμε ότι θέλουμε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή μας, μπορούμε να κάνουμε την επανάσταση με ροδοπέταλα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com