Xριστούγεννα στo πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη

benaki-4
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Μας αρέσει να βρίσκουμε ιδιαίτερα δώρα, τόσο για αγαπημένα μας πρόσωπα, όσο και για τον εαυτό μας. Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια, στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη δεν αποκλείεται να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνατε…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη αλλά και στο e-shop (www.benakishop.gr) μπορεί κανείς να βρει το γούρι του 2018, σε ασημένια βερσιόν. Ένα φυλαχτό με ένα μπλε, παραδοσιακό, κεντημένο καραβάκι. Το 18 σαν ποδήλατο.

Την λέξη metamorphosis γραμμένη σε ένα απρόσμενο αντικείμενο. Σελιδοδείκτες και κοσμήματα, χριστουγεννιάτικες μπάλες-έργα τέχνης, μικροσκοπικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δέντρα, έναν τάρανδρο από πλέξιγκλας…

Dot the tree, μια εικόνα ενός έλατου με πολύχρωμα αυτοκόλλητα-μπάλες. Αλλά και βραχιόλια με χάντρες, χειροποίητα, μοναδικά, ιδιαίτερα, ξύλινα παιχνίδια, είδη για την κουζίνα, μαζί με σκουλαρίκια και τσάντες, ξύλινες εργονομικές μολυβοθήκες, φουλάρια και σκουλαρίκια-μάτια…Παλιομοδίτικα, τσίγκινα, κουρδιστά παιχνίδια, εικόνες απευθείας από την παιδική μας ηλικία και τα χρωματιστά οικογενειακά άλμπουμ.

Κι αν έχουμε φτιάξει μια τεράστια λίστα με αγαπημένα πρόσωπα και δώρα, μπορούμε να οργανώσουμε επισκέψεις στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, για να ανακαλύψουμε κι άλλους θησαυρούς, κυρίως όμως να δούμε και τις εκθέσεις. Αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο δώρο;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com