Αποτοξίνωση της ανδρικής γκαρνταρόμπας

detox-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Οι άνδρες είναι μονίμως παραπονεμένοι. Γιατί οι σχεδιαστές δεν ασχολούνται όσο θα ήθελαν με εκείνους. Μύθος ή πραγματικότητα; Kαι τα φετινά Χριστούγεννα; Θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο στιλ; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Δεν χρειάζεται να περιμένετε ένα κάλεσμα, το ρεβεγιόν, μια ξεχωριστή βραδιά, για να αρχίσετε να προσέχετε πιο σχολαστικά τον εαυτό σας.

Κλείστε την χρονιά με αποτοξίνωση της ντουλάπας σας, δείτε το σαν ένα προσωπικό δώρο στον εαυτό σας.

Το πρώτο βήμα είναι να ανοίξετε τη ντουλάπα σας και να δείτε όλα τα ρούχα που δεν φορέσατε τους τελευταίους μήνες. Σακάκια που μυρίζουν ναφθαλίνη, πουκάμισα με μυτερούς γιακάδες, πουλόβερ και ζακέτες με τρύπες, μπορούν να αποκτήσουν μια δεύτερη ζωή, χαρίζοντάς τα.

Ξεκινήστε με τα εύκολα. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και φροντίστε να αποχαιρετήσετε ρούχα και αξεσουάρ που δεν σας κολακεύουν, είναι ντεμοντέ χωρίς άποψη, έχουν παλιώσει, απλώς δεν σας ταιριάζουν, δεν σας κουμπώνουν, σας είναι μικρά, μεγάλα, λάθος.

Κρατήστε στα συρτάρια, στις κρεμάστρες, στα ράφια, μόνο όλα όσα μπορεί να σας κάνουν να νιώσετε όμορφα, φτιάξτε «στολές», αφιερώστε χρόνο για να ταιριάξετε ζώνες με παντελόνια, σακάκια με παντελόνια και πουκάμισα, παπούτσια με κοστούμια, και δείτε τις πραγματικές σας ανάγκες, τι είναι εκείνο που σας λείπει στα αλήθεια.

Και ετοιμαστείτε για τις γιορτές με ένα τεράστιο χαμόγελο, πιο κομψοί από ποτέ, με αυτοπεποίθηση και απόλυτα σύγχρονο στιλ. Δοκιμάστε ένα μαύρο δίκουμπο σακάκι, με λευκό ή γκρι πουκάμισο και μαύρο τζιν. Φορέστε γραβάτα, έτσι για να είστε κόντρα στο κίνημα χωρίς γραβάτα. Θέλουμε να ξεχωρίζουμε και να βελτιωνόμαστε. Όπως κι εσείς.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com