Η λίστα της ομορφιάς για τον Άγιο Βασίλη

gunaikeia-dora-omorfia-xristougenna
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Όταν η κλωνοποίηση είναι της μόδας, όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι όμορφες και ίδιες. Μήπως να φτιάξουμε μια διαφορετική λίστα για τον Άγιο Βασίλη φέτος; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά ήμασταν τόσο καλά κορίτσια όλη την χρονιά, που το αξίζουμε και με το παραπάνω. Οπότε, τι θα ζητήσουμε από τον Άγιο Βασίλη για να είμαστε ακόμη πιο λαμπερές, υγιείς και φωτογενείς;

To  τέλειο άρωμα. Ιδανικά λουλουδένιο, δηλαδή ανθισμένο, με λευκά άνθη, που μας ταιριάζει και φέρνει την άνοιξη πιο κοντά. Σε ποιο μέγεθος; 75 ή 100 ml δεν έχει και τόση σημασία. Ο Άγιος Βασίλης δέχεται τόσες παραγγελίες που θα πρέπει να αποφασίσει τελευταία στιγμή.

Το τέλειο κόκκινο κραγιόν.  Επειδή ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, πάντα χρειαζόμαστε ένα γλυπτό κραγιόν σε κόκκινη ματ απόχρωση. Το περιτύλιγμα μπορεί να είναι χρυσό ή ασημένιο, δεν έχει καμία σημασία. Αρκεί να μπορούμε να ονειρευτούμε, με κόκκινα χείλη, και να αφήσουμε το αποτύπωμα στην χαρτοπετσέτα δίπλα στο πιατάκι με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες που θα έχουμε αφήσει στον Άγιο Βασίλη.

Την τέλεια παλέτα. Με πολλά συρταράκια, αναδιπλώσεις, σκιές, ρουζ, γκλίτερ, βουρτσάκια, μαγικά καθρεφτάκια, όλα τα θέλουμε. Κι αν δεν υπάρχει, θα τον βοηθήσουν τα ξωτικά να την φτιάξουν όλοι μαζί. Έτσι δεν είναι, Άγιε μου Βασίλη;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com