Ποιες είναι οι προβλέψεις για το χρώμα των μαλλιών το 2018;

nicole-kidman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν θέλουμε να λαχανιάζουμε πίσω από τις τάσεις αλλά μας αρέσει αν είμαστε οι πρώτες που θα τις μαθαίνουμε. Και τώρα που μίλησε η προσωπική κομμώτρια της Nicole Kidman για βαφές, να μην στήσουμε αυτί να μάθουμε και κάτι; Tης Σάντυς Τσαντάκη.

H συνέντευξη δόθηκε στην Vogue Aυστραλίας. Η δημοσιογράφος που συνάντησε τη Sharon Dorram λέει πως όταν βρίσκεις την κομμώτρια που θα πετύχει το τέλειο χρώμα στα μαλλιά σου, δεν την αλλάζεις. Είναι σα να αναζητάς διαμέρισμα. Ψάχνεις απεγνωσμένα και ξαφνικά μια μέρα, ερωτεύεσαι.

Η γυναίκα λοιπόν που επιμελείται το χρώμα των μαλλιών της Kate Hudson, της Uma Thurman, της Kate Winslet, της Meg Ryan, και φυσικά της Nicole Kidman, λέει πως της αρέσουν οι αντιθέσεις.

Έτσι μας προτείνει, αντί να σκουραίνουμε τα μαλλιά μας τον χειμώνα, να δοκιμάσουμε λίγες ανοιχτόχρωμες ανταύγειες, για να μπορούμε να διατηρήσουμε την λάμψη και την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ακόμη το άγγιγμα του ήλιου στα μαλλιά μας, ειδικά όταν νιώθουμε χλωμές.

Καλό είναι επίσης να επενδύουμε σε προϊόντα που θρέφουν ρίζα και τρίχα, και να μην κάνουμε οικονομία σε ό,τι ξέρουμε πως μακροπρόθεσμα θα έχει αποτέλεσμα και θα μας γλιτώσει από περιττά έξοδα. Και να διαβάζουμε στη συσκευασία την…αποδόμηση του προϊόντος, για να ξέρουμε τι παίρνουμε. Όσο πιο φυσικά, τόσο το καλύτερο.

Και το 2018; Μην ξαφνιαστούμε αν δούμε να επικρατεί το καφέ, σοκολατί χρώμα στα μαλλιά, όπως επίσης και το ξανθό και το πιο μελί. Εκείνο που αλλάζει είναι ότι το καστανό μαλλί γίνεται πιο πλούσιο και φυσικό, χωρίς να κοκκινίζει, και το ξανθό, αντί για σαντρέ, μιμείται τα ξανθά παιδικά μαλλιά το καλοκαίρι. Και όπως λέει και η διάσημη κομμώτρια, δεν ταιριάζουν όλα τα χρώματα σε όλες μας, πρέπει να προσέχουμε να ξεχωρίζουμε με αποχρώσεις που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μας. Κι αν θέλω να γίνω Nicole μέσα στον χειμώνα;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com