Ποια είναι η καλύτερη θέση για το χριστουγεννιάτικο δέντρο;

xristougenniatiko-dentro
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ποτέ δεν είσαι σίγουρος που είναι η καταλληλότερη θέση. Μπροστά στο παράθυρο ή μήπως κοντά στο τζάκι; Τελικά για όλα υπάρχει λύση, τώρα με την τεχνολογία. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η αλήθεια είναι πως όσο περνούν τα χρόνια, τόσο λιγότερο χώρο έχουμε στα σπίτια μας. Οπότε πρέπει να γίνει μια μικρή μετακόμιση προκειμένου να δημιουργήσουμε χώρο για να μπει και να λάμψει το δέντρο μας.

Κι αντί να το σέρνουμε σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού, πάνω-κάτω, αριστερά-δεξιά, ή να το καθηλώσουμε και πάλι στο ίδιο ακριβώς σημείο που «παίζει» χρόνια τώρα, μπορούμε φέτος να δοκιμάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό.

Η μία λύση είναι να κατεβάσουμε εφαρμογές στο κινητό μας (ναι, υπάρχουν και τέτοιες), για να μπορούμε να στρέφουμε την κάμερα του κινητού μας στο πάτωμα, και να δοκιμάζουμε διαφορετικά στιλ δέντρων στο σαλόνι, δίπλα στον καναπέ, μπροστά στις σκάλες, πίσω από την κουζινα.

Και η άλλη είναι να διασκεδάσουμε λίγο παραπάνω. Και να βάλουμε κάποιον άλλον να παίξει τον ρόλο του ...δέντρου, με απλωμένα χέρια, να βγάλουμε πολλές φωτογραφίες και να δούμε ποια είναι η πιο φωτογενής πλευρά, για όλους. Τελικά τα Χριστούγεννα δεν είναι και τόσο μελαγχολικά για τους ενήλικες, αν ανάψουμε τη σωστά στιγμή τα λαμπάκια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com