Τέσσερις προτάσεις που φέρνει το 2018 για το σπίτι

futa-sto-mpanio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το Pinterest έχει εξελιχτεί στον προσωπικό μας σύμβουλο διακόσμησης. Οπότε, τι μπορούμε να μάθουμε από τώρα για την χρονιά που έρχεται; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Έργα τέχνης, σε διαφορετικά μεγέθη και κάδρα στον τοίχο θα κάνουν τη διαφορά στη διακόσμηση το 2018. Οι γυμνοί τοίχοι θεωρούνται ήδη ντεμοντέ. Αντί να κρατάμε αγαπημένες φωτογραφίες και κειμήλια στην αποθήκη, μαζί με ζωγραφιές και έργα τέχνης που αγαπάμε, τώρα είναι η στιγμή να στήσουμε την προσωπική μας γκαλερί στο σπίτι.

Φυτά με…μοτίβα στα φύλλα. Επιλέγουμε φωτά εσωτερικού χώρου, βρίσκουμε κασπό ή γλάστρες που ταιριάζουν και τα προσαρμόζουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να ενταχθούν αρμονικά στο σαλόνι μας, ή ακόμη και μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Μεταλλικά στοιχεία στο…μπλέντερ. Ανοξείδωτο ατσάλι και μπρονζέ αντανακλάσεις, οτιδήποτε θεωρούσαμε αταίριαστο μέχρι σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση που θέλουμε και επιδιώκουμε χρόνια τώρα, κάτι ανάμεσα σε παρελθοντολαγνεία και φουτουριστικό ντιζάιν.

Μπάνια που θυμίζουν spa. Όσο περισσότερο το παρακάνουμε, τόσο πιο πετυχημένο θα είναι το αποτέλεσμα. Προσθέστε στο μπάνιο σας (ή στα μπάνια σας) κεριά, μουσική, μονόχρωμες πετσέτες, αιθέρια έλαια, και κλείστε τα μάτια. Τώρα είναι η στιγμή για χαλάρωση. Με στιλ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com