Ποιες ήταν οι πιο καλοντυμένες γυναίκες για το 2017;

meghan-markle
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Τις βλέπουμε παντού, τις παρατηρούμε, τις ξεχωρίζουμε, τις αποθεώνουμε ή τις απορρίπτουμε. Ποιές ήταν οι γυναίκες που παρέδωσαν μαθήματα στιλ τους 12 μήνες που πέρασαν; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Meghan Markle. Η κοπέλα που ετοιμάζεται να ζήσει το δικό της παραμύθι, δεν θα είναι η συνηθισμένη πριγκίπισσα με το γοβάκι και την τιάρα. Κι αν η Kate Middleton μας ξαφνιάζει κάθε φορά που εμφανίζεται με Zara παλτό, με την Meghan Markle θα δούμε πολλά ενδιαφέροντα. Κι αν μπορούμε να κρίνουμε από τις μέχρι σήμερα στυλιστικές της επιλογές, ένα είδωλο της μόδας ζει ήδη ανάμεσά μας.

Isabelle Huppert. Δεν έχει σημασία ποια δεκαετία της ζωής της διανύει. Η Γαλλίδα ηθοποιός αποτελεί διαχρονικό πρότυπο ομορφιάς για διαφορετικές γενιές, για τον τρόπο που υιοθετεί το μικρό, μαύρο φόρεμα, πλαισιώνει το στιλ της με τα κατάλληλα αξεσουάρ, ακόμη και για τον τρόπο που πιάνει τα μαλλιά της.

Rihanna. Η απόλυτη σταρ της ποπ δεν επαναπαύεται. Μπορεί πλέον να λανσάρει ακόμη και είδη μακιγιάζ, αυτό δεν σημαίνει όμως πως χρησιμοποιεί τη μόδα ως ένα εφήμερο μέσο για να ξεχωρίζει. Διαθέτει προσωπικό στιλ, αυτό το είδος που κανένας στυλίστας δεν μπορεί να διαμορφώσει κατόπιν παραγγελίας.

Nicole Kidman. Μπορεί να μη μας αρέσει πάντα το παγωμένο της ύφος, όμως η Nicole Kidman έχει παίξει τόσους διαφορετικούς ρόλους στις πρεμιέρες των ταινιών της, σε απονομές βραβείων, αλλά και στην καθημερινότητά της, που αξίζει να της δώσουμε ένα βλέμμα παραπάνω. 

Natalia Vodianova. Ένα μοντέλο που ξεχώρισε από την αρχή, εξελίχτηκε σε επιχειρηματία, σύζυγο πολυεκατομμυριούχου, πολύτεκνη μαμά, μπορεί να μην ανεβαίνει πλέον στην πασαρέλα και να κάθεται στην πρώτη σειρά, αλλά φροντίζει να είναι πάντα καλοντυμένη, χωρίς να υιοθετεί την βιτρίνα ενός ιστορικού οίκου. Στους άουτσάιντερ της χρονιάς η Celine Dion και η Lily-Rose Depp για τις πετυχημένες εμφανίσεις τους. Την Kim Kardashian-West, με την Kendall Jenner και τις αδερφές τους, θα τις αφήσουμε απέξω. Για τη λίστα με τις πιο κακοντυμένες ή, πιο σωστά, καθόλου ντυμένες.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.