Πού θα περάσουν φέτος την παραμονή τους ο John και η Chrissy;

paradise-4
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν έχει σημασία πού θα είμαστε όταν θα μας βρει η καινούργια χρονιά. Μπορούμε πάντα να ονειρευόμαστε με όμορφες εικόνες που γεννούν συναισθήματα. Έστω κι από μακριά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Στις Μαλδίβες. Στο St Barts. Στο Aspen. Eιδικά για το τελευταίο, ήταν η Jackie Kennedy που είχε συστήσει στον υπόλοιπο κόσμο το Aspen, στο Colorado, ως τον απόλυτο προορισμό για τις γιορτές. Ο Kurt Russell και η Goldie Hawn προσκαλούν κάθε τόσο τους φίλους τους, στο σπίτι τους που αποκαλούν Home Run Ranch. Υπάρχουν όμως και ξενοδοχεία με κρεβάτια και γραφεία με την υπογραφή του Ralph Lauren. Εκεί θα συναντήσει κανείς την Uma Thurman και την Kate Hudson. Πολυτέλεια στα χιόνια….

Στο Palm Beach, στην Φλόριντα, τα αναγνωρίσιμα πρόσωπα πηγαίνουν για τον ήλιο και τα …πυροτεχνήματα. Ακόμη και ο Donald Trump βρέθηκε εκεί πέρυσι με την Melania, και τον Sylvester Stallone, γιατί τα ετερώνυμα έλκονται. Εκεί βρίσκεται και ο Λευκός Οίκος του …χειμώνα, το Mar-a-Lago.

Όσο για το St. Barts, με την πολυτέλεια που φέρει την υπογραφή του Roman Abramovich, φιλοξενεί κάθε χρόνο σταρ που θέλουν να περνούν καλά και να ξοδεύουν, όπως η Beyonce και παλιότερα ο Prince. Ποιοι έκαναν παραμονή Πρωτοχρονιάς πέρυσι στο St. Barts; Ο John Legend και η Chrissy Teigen, ο Calvin Klein, ο Paul McCartney με την κόρη του Stella, και τις οικογένειες τους. Η οικογένεια Beckham πάντως προτιμά τις Μαλδίβες. Aράχωβα κανείς;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com