2018: Ζωδιακές προβλέψεις εφ΄όλης της ύλης

zodia-problepseis-2018
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τα αστέρια δείχνουν πως το νέο έτος θα είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια και σημαντικές αλλαγές

Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων και Τοξότης) διακρίνονται για την εξυπνάδα και την δημιουργικότητά τους καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το 2018 ξεκινά με τον Ουρανό στον Κριό και τον Ερμή στον Τοξότη, ενώ οι τρεις ανάδρομοι του Ερμή θα συμβούν στα ζώδια της φωτιάς: στον Κριό τον Μάρτιο, στον Λέοντα τον Ιούλιο και Αύγουστο, καθώς και στον Τοξότη και τον Σκορπιό τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Τον Νοέμβριο, ο Δίας μπαίνει στον Τοξότη φέρνοντας τύχη σε όλους, ειδικά στα ζώδια της φωτιάς. Παρόλα αυτά, καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα και να προγραμματίσετε τον χρόνο σας σωστά.

Τα γήινα ζώδια (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) βρίσκονται με τον Πλούτωνα στην καρδιά του Αιγόκερου. Ο ήλιος και η Αφροδίτη έχουν βαθιά επιρροή στην καριέρα και τον δημόσιο βίο, οπότε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ευκαιρίες. Ο Άρης είναι ανάδρομος από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο, αρχίζοντας από τον Υδροχόο και καταλήγοντας στον Αιγόκερω. Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε ορισμένα σχέδιά σας, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Με τον Κρόνο να βρίσκεται στον Αιγόκερω όλη τη χρονιά, θα αποφύγετε τις δυσκολίες, εφόσον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο και πιο πρακτικό τρόπο τον χρόνο σας.

Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) απολαμβάνουν την πλεονεκτική τους θέση, αφού το φεγγάρι βρίσκεται στους Δίδυμους από την αρχή της χρονιάς. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλά θέματα και συζητήσεις με ανθρώπους, αλλά η ηλιακή έκλειψη στον Υδροχόο τον Φεβρουάριο θα βελτιώσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ η σεληνιακή έκλειψη τον Ιούλιο θα σας τονώσει ακόμα περισσότερο στον συναισθηματικό τομέα. Με την Αφροδίτη να ολοκληρώνει την ανάδρομη περίοδό της τον Νοέμβριο, θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή στα συναισθηματικά σας.

Τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) διατηρούν την ακεραιότητά τους, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον Ιχθύ. Ο ισχυρός συνδυασμός του Άρη με τον Δία στον Σκορπιό στις αρχές του νέου έτους, θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση και ώθηση που χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Με την Αφροδίτη να είναι ανάδρομη τον Οκτώβριο στον Σκορπιό θα βρείτε την ηρεμία σας, ενώ θα πρέπει θα δώσετε βάση στη συναισθηματική λογική σας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Διαβάστε τις προβλέψεις για το 2018 για κάθε ζώδιο ξεχωριστά 

Κριός
Ταύρος
Δίδυμοι
Καρκίνος
Λέων

Παρθένος
Ζυγός 
Σκορπιός
Τοξότης
Αιγόκερως
Υδροχόος

Ιχθύς