Αναζητώντας τη σωστή απόχρωση ρουζ

makigiaz-rouz-kathreftis
ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Όταν βαφόμαστε σωστά, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Όταν όμως το παρακάνουμε με λάθος αποχρώσεις και καλλυντικά, τότε ακυρώνουμε κάθε προσπάθεια. Να ξεκινήσουμε με το ρουζ; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Όταν τα μάγουλά μας είναι ροδοκόκκινα, τότε κάτι έχουμε κάνει σωστά. Το μυστικό όταν βάζουμε το ρουζ στο πρόσωπό μας είναι να μοιάζουμε σα να έχουμε κοιμηθεί πολλές ώρες, να μας έχει αγγίξει ο ήλιος, να μοιάζουμε πιο φρέσκιες από ότι είμαστε στα αλήθεια.

Αν φαίνεται σα να έχουμε φάει…μπουνιά, θα πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες. Και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Για να μην θυμίζουμε καρτούν.

Δεν λέμε ότι είναι εύκολο. Ειδικά τον χειμώνα, που δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις πιο σκούρες πινελιές με χρυσή τερακότα, η απόφαση για την αγορά ενός σωστού ρουζ είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Πώς θα βρούμε λοιπόν το σωστό ρουζ για το πρόσωπό μας; Θα κοιτάξουμε τα χείλη μας ή πιο σωστά το εσωτερικό των χειλιών μας και το το χρώμα στο κάτω χείλος. Κι αν αυτό σας φαίνεται αστείο, τότε μπορείτε να δείτε προσεκτικά την απόχρωση σε χέρια και ντεκολτέ. Και πού ακριβώς τοποθετούμε με το πινέλο ρουζ; Μόνο στα μήλα. Με κυκλικές κινήσεις και σωμόν αποχρώσεις. Η Χιονάτη σε νέες περιπέτειες. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com