Tώρα και εργαλειοθήκη με την υπογραφή Hermes

hermes-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ακραία πολυτέλεια και κάτι παραπάνω. Για συλλέκτες μόνο. Η νέα συλλογή με εργαλεία από τον ιστορικό οίκο Hermes αποκαλύπτει μοναδικά αντικείμενα που δεν είναι μόνο χρηστικά αλλά και εξαιρετικά φωτογενή. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τι άλλο θα σκεφτούν…Σφυρί με διάσημη υπογραφή. Αλλά και κατσαβίδι και βίδες και πυξίδα. Συγκεντρωμένα όλα μαζί σε ένα μοναδικό βαλιτσάκι, το Petit H, ιδανικό δώρο για όποιον μαστορεύει εντός κι εκτός.

Τα χρώματα παίζουν. Το σφυρί είναι κόκκινο, το κατσαβίδι κίτρινο. Το βαλιτσάκι μπεζ με δερμάτινες λεπτομέρειες, από καφέ μέχρι μαύρο. Για να μπορεί να κρατηθεί και ως τσάντα, με το στιλ της Grace Kelly πάντα. 

Και μην σκεφτείτε πως πρόκειται για απλά πολυχρηστικά αντικείμενα αλλά μάλλον για συλλεκτικά μικρά και μεγαλύτερα έργα τέχνης που θέλεις να βλέπεις ξανά και ξανά, να φωτογραφίζεις, να νιώθεις περήφανος για τη νέα σου συλλογή, με πολύτιμα, άχρηστα-χρηστικά αντικείμενα.

Και μπορεί να μην τα αποκτήσουμε ποτέ, αλλά είναι όμορφο να ξέρεις τι μπορεί ακόμη να σχεδιαστεί, πόσο ανεξάντλητος παραμένει ακόμη ο χώρος του ντιζάιν, και πως ακόμη και ο κόσμος της πολυτέλειας επιστρέφει κάθε τόσο στις ρίζες, στην καθημερινότητα, στη φιλοσοφία «σεμνά και ταπεινά». Μαστορεύοντας με Hermes... 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com