Ένα βιβλίο με μυστικά πέντε αστέρων

hotel-3
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Αν ψάχνετε να βρείτε ξενοδοχεία που φιλοξενούν σταρ, δεν χρειάζεται να πονοκεφαλιάζετε άλλο. Μια γυναίκα αφιέρωσε τη ζωή της, σημειώνοντας ποιοι σούπερσταρ συνηθίζουν να πηγαίνουν σε συγκεκριμένα πεντάστερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, για να γράψει ένα βιβλίο-οδηγό για λίγους. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν δεν μας αρέσει το κουτσομπολιό, αλλά μας αρέσουν οι ιστορίες που δεν έχουν γραφτεί ακόμη, τότε η Tessa Williams με το βιβλίο «Hotel of Stars: A-List Haunts and Hideways» έχει κάνει μάλλον σωστά τη δουλειά της.

Σε μια εποχή που όλα δημοσιοποιούνται , αναγνωρίσιμα πρόσωπα ποστάρουν την κάθε τους κίνηση και κρύβουν λίγες προσωπικές στιγμές, δεν θα αργούσε να φανεί ένα βιβλίο που προτείνει ιδέες για το πού να μείνουμε και ποιους να δούμε.

Αν κλείσουμε δωμάτιο στο ξενοδοχείο Brown στο Λονδίνο, για παράδειγμα, δεν αποκλείεται να πέσουμε πάνω στην Cara Delevigne ή ακόμη και στη Liza Minnelli.

Στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες, ένα μοναδικό ξενοδοχείο με Art Deco αισθητική, τόσο η Britney Spears, όσο και η Lindsay Lohan έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους. Για την ακρίβεια, ήταν τόσο έντονη η παρουσία τους, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη σουίτα τους…Παλαιότερα εκεί έμεναν η Greta Garbo, ο James Dean, ο Helmut Newton.

Στο Παρίσι, το ξενοδοχείο των διασήμων είναι το George V, γνωστό ως το The Cinq, το ξενοδοχείο των Μπιτλς, των μοντέλων, των ηθοποιών, των αθλητών, των μουσικών… Και στη Νέα Υόρκη είναι φυσικά το The Carlyle, εκεί όπου έχουν γυριστεί αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όπως το Sex and the City, το Girls, το Gossip Girls, δηλαδή, ανήσυχα κορίτσια με φωτογένεια. Εκεί λέγεται ότι συναντούσε και ο Kennedy την Monroe… Όταν δεν υπήρχαν κινητά για να τους προδώσουν. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com