Δώρα με άποψη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

cycladic-1
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τώρα που το πωλητήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης έχει και online shop, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Eσείς δεν θέλετε να προσφέρετε δώρα που αντέχουν στον χρόνo;

Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές εμπνέονται από τις συλλογές του Μουσείου και τις εκθέσεις για να δημιουργήσουν από κεραμικά και κοσμήματα, μέχρι διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, που γίνονται το τέλειο άλλοθι για ανταλλαγή δώρων στις 14 Φεβρουαρίου, αλλά και λίγο πριν, λίγο μετά.

KAPLANIDIS
Ξεχωρίζουμε τα κηροπήγια από λευκό μάρμαρο και μπρούντζο, αλλά και τους κρίκους από λευκό μάρμαρο που συμβολίζουν την Ένωση, όπως και το Cycladic Light, αποκλειστικά σχεδιασμένο από τη Waks για το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Υπάρχουν όμως και προτάσεις που υπονοούν την αγάπη ή την φωνάζουν, για να μην υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης. Ειδώλια περιστεριών από τις Κυκλάδες, κόσμημα για το λαιμό που συμβολίζει το «άπειρο», κεραμικό γλυπτό σε σχήμα καρδιάς αλλά και σετ ποτήρια για σαμπάνια, για περισσότερες…φυσαλίδες.

Κι αν ακόμη δεν μπορείτε να αποφασίσετε, οι συλλέκτες θα εντυπωσιαστούν από το κεραμικό γλυπτό με τη λέξη «Love» ενώ στην ίδια λογική είναι και το Love σημειωματάριο, όπως και το χρυσό κόσμημα για το λαιμό «Love Letter». Και για τον άνδρα; Μανικετόκουμπα με κυκλαδική μορφή για να μην αισθάνεται κανείς παραπονεμένος.