Mόδα για ερωτευμένους

red-1
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τι φοράς άραγε όταν είσαι ερωτευμένος με τον έρωτα; Και όταν δεν θες να το φωνάξεις στον κόσμο; Οι συμβολισμοί κάνουν τη διαφορά, και στο θέμα του στιλ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το κόκκινο χρώμα είναι το αυτονόητο. Οπότε μπορούμε ακόμη και να το αποφύγουμε, αν έχουμε σκοπό να βγούμε ραντεβού στις 14 Φεβρουαρίου. Ή για το χιούμορ και τον κυνισμό που όλοι κρύβουμε μέσα μας, ένας άνδρας μπορεί να φορέσει κόκκινες κάλτσες με ντένιμ παντελόνι, σε καμία περίπτωση κόκκινη γραβάτα, γιατί οι συνειρμοί με τον Donald Trump είναι αναπόφευκτοι.

Ένα νεορομαντικό φόρεμα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με ζακέτα ή χωρίς, εμπριμέ, με γυμνά πόδια. Ή ακόμη καλύτερα, τι θα λέγατε να δοκιμάσουμε στη φετινή ημέρα των ερωτευμένων να φορέσουμε την αγαπημένη μας μαύρη στολή, μαζί με ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες στιλέτο; Κλισέ; Ντεμοντέ; Επιτηδευμένο; Δεν πειράζει. Ας το ζήσουμε. Αυτή τη χρονιά, έτσι για αλλαγή. 

Αν είστε ζευγάρι, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι χρωματικά κοινό. Ροζ πουκάμισο εκείνος; Ροζ φούστα εσείς. Μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και οι δύο; Γιατί όχι; Απλώς εσείς δεν θα πρέπει να ξεχάσετε τις πιο ψηλές γόβες που κρύβετε ακριβώς γι' αυτή την περίσταση. Και η χρωματική παλέτα; Αυστηρά μαύρη, άσπρη, κόκκινη. Οι καρδιές μπορούν να περιμένουν στο τραπέζι…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com