Όταν και το ντιζάιν κοκκινίζει

kokkino-triantafullo-bazo-diaskosmisi-spiti-agios-balentinos
ΤΡΙΤΗ, 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Δεν χρειάζεται να ξοδέψουμε χρήματα για να νιώσουμε ότι έχουμε στολίσει το σπίτι μας για μια ξεχωριστή μέρα με φίλες, φίλους, μόνο τον σύντροφο ή τη σύντροφο μας. Ακόμη να πάρετε το μαγικό σας ραβδί για να αλλάξετε διάθεση μέσα κι έξω; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Κόκκινο χαλί δεν θα χρειαστούμε. Όχι σε αυτή τη φάση. Μπορούμε να αναζητήσουμε όμως ένα κόκκινο βάζο και να αγοράσουμε λευκά τριαντάφυλλα, έτσι για την ανατροπή.

Να στρώσουμε κόκκινο τραπεζομάντηλο και να ανάψουμε λευκά κεριά σε διαφορετικά μεγέθη. Να κόψουμε καρδιές σε χαρτόνια και να δημιουργήσουμε αυτοσχέδια σουπλά ή ακόμη και διακοσμητικά για τον τοίχο.

Όλα είναι θέμα διάθεσης. Ποτέ δεν ξέρεις. Κι αν μας αρέσει η βροχή με καρδούλες, γιατί να μην την κρατήσουμε; Ο έρωτας δεν κρατάει πάντα πολύ. Το ντιζάιν όμως μας κρατάει σε εγρήγορση.

Οπότε, μπορούμε να παίξουμε με κόκκινα κηροπήγια, να αγοράσουμε ψεύτικα λουλούδια που μοιάζοιυν με αληθινά και να δημιουργήσουμε μια πρωτότυπη σύνθεση που θα ψεκάσουμε με το αγαπημένο μας άρωμα. Ακόμη καλύτερα να φτιάξουμε ατμόσφαιρα, να σβήσουμε όλα τα φώτα, μια μέρα πριν από τον Άγιο Βαλεντίνο, στις 13 του μηνός, σαν πρόβα τζενεράλε, και να ανάψουμε τα κεριά που κρατούσαμε τόσο καιρό στο κουτί τους. Επιλέξετε το σάουντρακ που σας ταιριάζει και δείτε τα όλα...κόκκινα. 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com