Υπάρχουν (ακόμη) εσώρουχα της μόδας;

lingerie-3
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Mπορεί να μην δίνουμε και τόση σημασία στα σετ εσωρούχων αλλά, μέρες που είναι, μπορούμε να δώσουμε έμφαση σε ένα ιδιαίτερο σουτιέν ή μια δαντέλα για να δούμε ένα τιραντάκι να κάνει τη διαφορά. της Σάντυς Τσαντάκη.

Ο Βαλεντίνος αγαπά το κόκκινο και τη δαντέλα. Όπως και το μαύρο και τη δαντέλα.

Και μετά; Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Να ανοίξουμε το συρτάρι και να φτιάξουμε σετ, να χαρίσουμε όλα όσα δεν φορέθηκαν ποτέ, να δοκιμάσουμε τι μας πηγαίνει και τι δεν έχει νόημα να φοράμε πια.

Και ύστερα πρέπει να δούμε τις πιο ρομαντικές ή μινιμαλιστικές τάσεις, ανάλογα με το στιλ μας πάντα. Να δοκιμάσουμε μια νέα πρόταση αφού σιγουρευτούμε φυσικά ότι φοράμε τόσα χρόνια το σωστό νούμερο, γιατί οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν τι νούμερο σουτιέν θα έπρεπε να φοράνε.

Για το 2018 τΑ εσώρουχα είναι εμπνευσμένα από τις 50 Αποχρώσεις του Γκρι και την πολυτέλεια που αγκαλιάζει το σώμα. Πώς μεταφράζεται αυτό; Η αίσθηση του μεταξιού κυριαρχεί παντού και μπερδεύεται με τη δαντέλα, το μοβ σκοτεινιάζει, μαζί με το μπορντό, το μαύρο ανακαλύπτει το λευκό.

Τώρα που ακόμη και σχεδιαστές μόδας όπως η Stella McCartney αλλά και όλες οι παγκόσμιες αλυσίδες μόδας λανσάρουν σχέδια με μπανέλες, εμείς δεν χρειάζεται να γκρινιάζουμε ότι τίποτα δεν μας πηγαίνει αλλά να βρούμε ένα σετ εσωρούχων που μπορεί να δημιουργήσει έναν ρόλο που μόνο εμείς θα γνωρίζουμε.

Τα εσώρουχα της μόδας λοιπόν είναι σατέν, έχουν δαντέλα, είναι κόκκινα αλλά και μπεζ, βγαίνουν σε σετ με ενίσχυση αλλά και χωρίς, αν δεν την έχουμε ανάγκη, αναπνέουν, είναι φτιαγμένα από κοτόν και ζέρσεϊ σε ένα, χωρίς ραφές. Κι αν διαγράφεται το μπουστάκι μέσα από το φόρεμα σωστά, το εσώρουχο αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com