Τι θα κάνουν ο πρίγκηπας Harry με την Meghan Markle την Ημέρα των Ερωτευμένων;

meghan-markle
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Καθώς όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, με τον πρίγκηπα Harry να παντρεύεται την αγαπημένη του τον Μάιο, η ανακοίνωση ότι στις 13 του μηνός θα ταξιδέψουν στη Σκωτία έχει δημιουργήσει το απαραίτητο σασπένς. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Μην φανταστείτε όμως ότι θα πάνε στη Σκωτία για ένα ρομαντικό διήμερο αλλά για να βρεθούν στο Εδιμβούργο και να επισκεφτούν το ιστορικό κάστρο της πόλης, όπως ανακοινώθηκε επισήμως και από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Εκεί, η Meghan Markle και ο πρίγκηπας Harry θα συναντήσουν σε ένα τοπικό, νεανικό καφέ, τα μέλη μιας ομάδας που ασχολείται με το πρόβλημα των αστέγων. Ύστερα το πρόγραμμα προβλέπει να παραστούν σε μια δεξίωση για τους νέους ταλαντούχους της Σκωτίας καθώς και σε μια τελετή βράβευσης στο Παλάτι του Holyroodhouse.

Και τώρα που μάθαμε πού θα περάσουν την πρώτη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι μελλοντικοί νεόνυμφοι, μένει να μάθουμε και τι δώρα θα ανταλλάξουν, καθώς πέρυσι ο πρίγκηπας Harry τής είχε αγοράσει ένα έργο τέχνης, για την ακρίβεια δύο έργα που ενώνονται με τη φράση «Everybody Needs Somebody to Love» κι εκείνη δεν χάνει ευκαιρία να γράφει πόσο της αρέσει ο Βαλεντίνος και το Παρίσι. Δεν πειράζει. Φέτος θα συμβιβαστεί με το Εδιμβούργο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com