Δώρα unisex σε καιρούς κρίσης

dora-1
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Μας αρέσει να είμαστε γενναιόδωροι και να φροντίζουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε. Όμως στην Ελλάδα της κρίσης, δεν είναι εύκολο να αγοράζεις πάντα το δώρο των ονείρων σου. Μήπως να το πάμε αλλιώς; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Τώρα που στη μόδα όλα επιτρέπονται, -και όλα ανατρέπονται-, η καλύτερη λύση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που προσδοκάμε για να αρχίσει κάτι να κινείται, είναι να επενδύσουμε σε κάτι που στην περίπτωση που δεν αρέσει, θα γίνει δικό μας.

Εγωιστικό; Όχι απαραίτητα. Σκεφτείτε δώρα που μπορείτε να αγοράσετε για το αγαπημένο σας πρόσωπο και να δανείζεστε που και που, για να το φοράτε κι εσείς…Άρα η χαρά (και η απόσβεση) θα είναι διπλή.

Τι θα λέγατε για ένα καπέλο σε στιλ τζόκεϊ; Αγορίστικο, σπορ, ιδιαίτερο; Σε μπλε σκούρο χρώμα, κόκκινο, μαύρο ή ακόμη και λευκό; Μπορείτε εναλλακτικά να επενδύσετε σε ένα άρωμα που είναι unisex και μπορεί να το ψεκάσετε κι εσείς και ο σύντροφος σας, όσες φορές κι αν το επιθυμείτε.

Ένα τζιν τζάκετ, σκουρόχρωμο, ντένιμ, αυστηρό, κλασικό, ακόμη και μαύρο, ακόμη κι αν δεν είναι στο νούμερο που θα το αγοράζατε υπό κανονικές συνθήκες, μπορεί να λειτουργήσει σαν το τέλειο άλλοθι για αγκαλιές τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Κι αν δεν έχετε πειστεί ακόμη, μπορείτε να αναζητήσετε τον τέλειο σκελετό γυαλιών ηλίου, στο στυλ Top Gun, ένα ζευγάρι που ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα. Mια πιο πρακτική λύση είναι πάντα ένα κασκόλ, ένας σκούφος, αλλά η πιο δελεαστική παραμένει ένα κουτί με σοκολατάκια. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com