Το λευκό είναι το νέο μαύρο

white-1
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Ξεχάστε τα μαύρα, βάλτε στη ναφθαλίνη τη μαύρη στολή και ανακαλύψτε το λευκό, αυτό που κάνει τα λευκότερα λευκά. Δεν το λέμε εμείς. Η μόδα το επιβάλλει, μήπως και δούμε μια άσπρη μέρα κι εμείς…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το λευκό φόρεμα είναι δημοφιλέστερο στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο από κορίτσια και γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν να αγοράσουν κάτι από το Ίντερνετ.

Έκπληξη λοιπόν και ανατροπή μαζί, γιατί αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το περιμέναμε. Λευκά φορέματα, απλά, νεορομαντικά, καθημερινά και βραδινά.

Και αμέσως από κάτω, στη λίστα με τα πέντε δημοφιλέστερα, έρχονται κι άλλες αποχρώσεις, το κόκκινο, το κίτρινο, το χρυσό. Και ναι, το μαύρο είναι κι αυτό στην τοπ πεντάδα αλλά όχι στην κορυφή. Για να ακολουθήσουν ροζ και μοβ.

Πώς δικαιολογείται λοιπόν η εμμονή με το άσπρο; Nα μην ξεχνάμε ότι πλησιάζει ένας βασιλικός γάμος…Η Kate Middleton εμφανίστηκε ήδη με λευκό φόρεμα Alexander McQueen. Και η Angelina Jolie έλαμψε πρόσφατα στα λευκά, με νέο στιλ, και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μήπως να ραφτούμε κι εμείς σιγά-σιγά κορίτσια;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com