Τα κοκκαλάκια είναι ξανά της μόδας

klamer-pasarela
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Θυμάστε τα κοκκάλινα, τεράστια κοκκαλάκια που πιάνουμε τα μαλλιά μας; Θα φορεθούν πολύ, ξανά, κι αυτό μάλλον μας βολεύει. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Σε ένα επεισόδιο στα Φιλαράκια, η Rachel, δηλαδή η Jennifer Aniston, είχε πιάσει τα μαλλιά της με ένα «κλάμερ» κομμωτηρίου. Δεν θεωρήθηκε τίποτα σημαντικό αλλά τώρα που όλα θεωρούνται στιλ, μπορούμε να το ξανασκεφτούμε.

Και ειδικά όταν μιλάμε για μαλλιά που πολλές φορές δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε. Ο Alexander Wang παρουσίασε για την άνοιξη του 2017 στην πασαρέλα, 18 μοντέλα με ξανθά μαλλιά και αυτοσχέδια χτενίσματα, δανεικά από τη δεκαετία του '90.

Για το φθινόπωρο του 2018, το πιο πρόσφατο σόου που μόλις παρουσίασε στη Νέα Υόρκη, έβγαλε τα κορίτσια στην επίδειξη με υπερμεγέθη κοκκαλάκια στα μαλλιά, για να ρίξει τους τόνους και να αποδείξει σε όλους ότι η πολυτέλεια στο πρετ-α-πορτέ έχει άλλους κανόνες κι άλλες εφαρμογές. 

Το αποτέλεσμα; Μάλλον ανακουφιστικό. Γιατί είναι κάτι που μπορούμε να υιοθετήσουμε με ευκολία, όλες τις ώρες της ημέρας και όχι μόνο όταν μπαίνουμε για ντους και δεν θέλουμε να βρέξουμε τα μαλλιά μας.

Τι αλλάζει; Μπορούμε να αγοράσουμε πιο εντυπωσιακά κοκκαλάκια, στο χρώμα των μαλλιών μας, μαύρα ή κοκκάλινα, αλλά και μεταλλικά, ασημένια ή χρυσά, και να φορέσουμε και δυο μαζί, σαν στολίδι στο σινιόν που θα «χτίσουμε», εύκολα, ακόμη και με τη βοήθεια του καθρέφτη στο αυτοκίνητο, στο φανάρι. Ποιο κομμωτήριο; 

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com