Ταιριάζει το γκλίτερ στο κόκκινο χαλί;

emma-stone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Τα τελευταία χρόνια, οι υποψήφιες σταρ για Όσκαρ, μαζί με τις συναδέλφους τους, προσπαθούν να γράψουν τη δική τους ιστορία με το πέρασμά τους στην απονομή και μετά στα πάρτι. Και η ομορφιά; Πόση ασημόσκονη κρύβει η παλέτα των μακιγιέρ τους; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Aν κρίνουμε από την περσινή απονομή των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ, καθόλου. Λάμψη σημαίνει καθαρό δέρμα, υγιή μαλλιά, φωτεινό βλέμμα και αληθινά κοσμήματα.

Οι υπερβολές στο ντύσιμο μπορεί να περνάνε ακόμη, στο μακιγιάζ όμως θεωρούνται ντεμοντέ. Γι' αυτό είδαμε την Emma Stone με υπέροχα, καλοσχηματισμένα χείλη με κόκκινο κραγιόν, την Emma Roberts  με ματ χείλια, την Jessica Biel…ηλιοκαμένη με μαύρο αϊλάινερ.

Και είναι και η Brie Larson που ψηφίζει υπέρ της αφαίρεσης και του μινιμαλισμού, η Isabelle Huppert που αποτελεί πρότυπο ως μια γυναίκα που δεν προσπαθεί να ξεγελάσει τον χρόνο, η Michelle Williams με τα κοντά, πλατινέ μαλλιά και τις ψεύτικες, γυριστές βλεφαρίδες που μας θυμίζουν την Twiggy του παρελθόντος. Γιατί τα Όσκαρ δεν θυμίζουν τσίρκο πια, εκτός από μικρές εξαιρέσεις πάντα που λειτουργούν σαν πυροτέχνημα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.