Μόδα αλά ελληνικά στο Ζάππειο

axdw2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Οι μητροπόλεις μόδας φιλοξενούν αυτές τις ημέρες τις συλλογές για τον ερχόμενο χειμώνα. Κι εμείς εδώ στην Αθήνα συσπειρώνουμε δυνάμεις κι ετοιμαζόμαστε για μόδα αλά ελληνικά. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Το Ζάππειο Μέγαρο αποτελεί ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει τους Έλληνες σχεδιαστές και το όραμΆ τους, μοντέλα, μακιγιέρ, κομμωτές, υποψήφιες πελάτισσες, φίλους της μόδας…

Δύο φορές τον χρόνο, η Αthens Xclusive Designers Week, που αντέχει στα χρόνια της κρίσης, επιμένει και ξεσπά με χρώματα και μαύρες εμμονές. Για την 23η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, από τις 29 Μαρτίου μέχρι την 1η Απριλίου, ο επόμενος χειμώνας θα περπατήσει στην πασαρέλα με ελληνικά σημεία αναφοράς και εξωστρέφεια.

Και μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμη επισήμως τα ονόματα των σχεδιαστών που συμμετέχουν αυτή τη σεζόν στην Εβδομάδα Μόδας του Ζαππείου, για να διατηρείται το σασπένς, εμείς όμως μπορούμε να προβλέψουμε ότι θα δούμε αναγνωρίσιμα και νέα ταλέντα, ενδιαφέρουσες παρουσίες στην πρώτη σειρά, μαύρη δαντέλα, μαύρο βελούδο, μαύρο σιφόν και φλας. Ιστορίες μόδας με αρχή, μέση, και χάπι-εντ; Iστορίες μόδας στο Ζάππειο.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com