Από πότε ένα κουτάβι θεωρείται…αξεσουάρ;

aksesouar-2
ΤΡΙΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

H μόδα έχει ξεφύγει αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Και τώρα που οι επιδείξεις μόδας φιλοξενούν ακραίες προτάσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε τι είναι τάση και τι γίνεται μόνο για το σόου. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Gigi Hadid εμφανίστηκε στην επίδειξη του οίκου Tod’s με εμπριμέ, γήινο πανωφόρι, γυαλιστερό δέρμα κι ένα τρομαγμένο κουτάβι στο δεξί της χέρι, το οποίο κρατάει σαν τσάντα. Και δεν ήταν μόνη. Όλα τα μοντέλα της επίδειξης κρατούσαν και από ένα σκυλάκι…

Ένα αγόρι με πορτοκαλί μακριά μαλλιά στην πασαρέλα του οίκου Gucci εμφανίστηκε με καρό σακάκι, κολιέ και το κέρινο ομοίωμα από το ανέκφραστο κεφάλι του για…αξεσουάρ.

Τρομακτικό. Η μόδα βαριέται εύκολα και οι σχεδιαστές ξέρουν να κλέβουν και να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Το θέμα είναι αν βλέπουμε τελικά τα ρούχα ή αν μένουμε στο πρώτο σοκ.

Φωτογραφίζουμε, αναπαράγουμε, σχολιάζουμε, κάνουμε like και μετά; Τι γίνεται; Η μόδα λοιπόν για τον χειμώνα του 2019 λανσάρει αξεσουάρ που δεν μπορούμε να αγοράσουμε.

Γιατί στην επίδειξη Gucci τα μωρά δράκοι και τα φίδια δεν ήταν φυσικά προς πώληση. Αλλά αν υπάρχει ένα μήνυμα είναι πως τα αξεσουάρ θα φορεθούν πολύ, και όχι, δεν μιλάμε απαραίτητα για τσάντες...

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com