Τι μας προτείνει η Kiera Knightley να κάνουμε με τα φρύδια μας;

kira-naitli
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Θεωρείται από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στη Μεγάλη Βρετανία και στον υπόλοιπο κόσμο. Ως πρόσωπο του οίκου Chanel και του αρώματος Coco Mademoiselle Intense, ξεχωρίζει για την επιδερμίδα της, τα φρύδια και την εσωτερική της λάμψη. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Είναι κλισέ αλλά δεν μας πειράζει. Μοντέλα και ηθοποιοί μάς ενημερώνουν κάθε τόσο για την τελετουργία που ακολουθούν και υιοθετούν στο κομμάτι της ομορφιάς.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή για τα χείλη που έχει λάβει η Keira Knightley; Την άκουσε από την μητέρα της κι έχει να κάνει με το πώς μπορείς να μετατρέψεις ένα κόκκινο κραγιόν στο μυστικό σου όπλο.

Η ίδια λέει ξανά και ξανά στις συνεντεύξεις της πως χρησιμοποιεί πάντα ενυδατική κρέμα, ποτέ βάση και πως ο μινιμαλισμός αποτελεί λέξη-κλειδί όταν μιλάμε για ομορφιά. Όσο λιγότερα προϊόντα, τόσο το καλύτερο.

Και ως διαδικασία μακιγιάζ; H φωτογενής ηθοποιός απλώνει σκιά στα βλέφαρα με τα δάχτυλα και λίγο λιπ-γκλος στα χείλη, έναν τόνο πιο σκούρο από τον δικό της.

Προτιμά τα τονισμένα μάτια από τα χείλη. Το κραγιόν είναι για εκείνες τις ημέρες που θέλεις να δείχνεις ξεκούραστη και όμορφη με μια μόνο κίνηση. Κόκκινο φυσικά.

Για το μανικιούρ δεν τρελαίνεται αλλά το απολαμβάνει όταν χρειαστεί. Αλλάζει άρωμα μόνο όταν πρόκειται για ρόλο. Και μια τελευταία συμβουλή για τα φρύδια; Να τα αφήσουμε στην ησυχία τους. Επανάλαβατε με αυστηρή, βρετανική προφορά, παρακαλώ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com