Η Isabella Rossellini ποζάρει ως μοντέλο στα 65 της

isabellarossellini
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Aγαπάμε τις αληθινές γυναίκες, εκείνες που αγαπούν τον χρόνο και αντιστέκονται στο νυστέρι και στις αντιαισθητικές επεμβάσεις. Ποια φοβάται την Isabella; Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Isabella Rossellini φοράει λευκό πουκάμισο και γκρι πουλόβερ, ένα λιτό δαχτυλίδι, και παίζει με τα μαλλιά της και τα χέρια της, ποζάροντας στον φακό, σχεδόν άβαφη, με ελαφρύ μακιγιάζ για μια νέα καμπάνια-ιστορία ομορφιάς.

Υπήρξε άλλωστε για χρόνια το αποκλειστικό σχεδόν μοντέλο-πρόσωπο για την εταιρεία Lancome και τώρα επανέρχεται για να αποδείξει ότι σήμερα είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Ως πρέσβειρα ομορφιάς έρχεται για να αποδείξει ότι, ναι, το κλισέ παραμένει και η ομορφιά δεν έχει ηλικία. Ακόμη και στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram επιμένει πως οι εικόνες που μοιράζεται με τους ακόλουθους της δεν είναι ρετουσαρισμένες και φέρουν την υπογραφή του σπουδαίου φωτογράφου μόδας, Peter Lindbergh.

Για την ιστορία, η Isabella Rossellini ήταν 30 χρονών όταν υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών, για να χαρακτηριστεί τότε το υψηλότερα αμειβόμενο μοντέλο της εποχής στην προ Kardashian, ευτυχώς, εποχή. Και τώρα; Η Isabella είναι η γυναίκα που θέλουμε να γίνουμε όταν…μεγαλώσουμε.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α' προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Εντινγκ, έξω από το Μιζούρι, Wonder, Το Σχήμα του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.