3ο DYO Forum Υγείας: όλα για τη διατροφή, την υγεία και την ομορφιά

ugieini-diatrofi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το μεγαλύτερο επιστημονικό και εκθεσιακό γεγονός στην Ελλάδα έρχεται στις 17 και 18 Μαρτίου και αφορά όλους μας.

Αν αγαπάτε τον εαυτό σας και θέλετε συνεχώς να εξασφαλίσετε την υγεία και την ευεξία, όπως και την ομορφιά σας, τότε πρέπει να ενημερώνεστε για τις εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Στο 3ο DYO Forum Υγείας που θα πραγματοποιηθεί 17 και 18 Μαρτίου στο Ζάππειο θα κάνετε ακριβώς αυτό: θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τα πάντα για τη διατροφή, την υγεία και την ομορφιά στο μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός της χώρας.

Επιστήμονες του χώρου της υγείας, της διατροφής, της ομορφιάς, αλλά και η αντίστοιχη βιομηχανία, συναντώνται με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, σε μια απόλυτα διαδραστική εκδήλωση διάρκειας 2 ημερών που αναμένεται να παρακολουθήσουν 10.000 τουλάχιστον επισκέπτες. Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, 200 και πλέον καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές, από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, 100 τουλάχιστον από τις πλέον δυναμικές εμπορικές εταιρείες πρόκειται να μας ενημερώσουν και για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική διάθεση.

Στο πλαίσιο του event, θα ενημερωθείτε για την προληπτική Ιατρική, τις εξελίξεις στην Ιατρική, την αντιγήρανση, θα λάβετε διατροφικές Συμβουλές και θα ενημερωθείτε για θέματα ομορφιάς και ευεξίας, όπως και σωματικής άσκησης.

Πρόληψη, ευεξία και έγκαιρη διάγνωση: αν αυτές οι έννοιες είναι και στα δικά σας ενδιαφέροντα, ατομικά ή εμπορικά, τότε οργανώστε μια επίσκεψη στον ιστορικό και πανέμορφο χώρο του Ζαππείου. H είσοδος είναι ελεύθερη.

Info
3ο DYO Forum Υγείας