Γιατί οι μακιγιέρ θυμώνουν με την οικογένεια Kardashian;

kkw2
ΠΕΜΠΤΗ, 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Τα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν αυτό το μαγικό άγγιγμα και ό,τι αγγίζουν γίνεται σε λίγα λεπτά χρυσός. Και ξεπουλάνε τα αυτονό.

H Κim Kardashian, πρωταγωνίστρια του ριάλιτι, έχει υιοθετήσει την μακριά κόμη της Cher, εμφανίζεται σαν σύγχρονη γοργόνα, με αψεγάδιαστο δέρμα και ίχνος ρυτίδας, και παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ, εξαργυρώνοντας κάθε πινελιά.

Η Kourtney και η Κhloe, ασχολούνται με άλλου είδους επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας από τζιν μέχρι αθλητικά είδη και παροτρύνοντας άνδρες και γυναίκες να αδυνατίσουν και να γυμναστούν, γίνονται μέντορες της σύγχρονης ζωής και πάλι με το αζημίωτο, καθώς κάθε τους ανάρτηση στο Instagram, στο Snapchat και τα υπόλοιπα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης πληρώνονται αδρά.

Kαι να μην ξεχάσουμε και τις μικρότερες της οικογένειας, την Kendall και την Kylie Jenner, που βάζουν την υπογραφή τους σε παπούτσια και τσάντες, δερμάτινα ρούχα, παλέτες ομορφιάς, σκιές, κονσίλερ σε 12 αποχρώσεις και προϊόντα που γίνονται ανάρπαστα.

Αυτό που ενοχλεί όμως τους επαγγελματίες της ομορφιάς, της μόδας, του ευ ζην, είναι το γεγονός πως οι ίδιες λανσάρουν τους εαυτούς τους ως εφευρέτες και νονές σε όλα τα…κλισέ του χώρου. Το contouring για παράδειγμα, τα κοψίματα σε ελεύθερη μετάφραση δηλαδή, που θεωρείται εύρημα της Kim Kardashian, υπάρχει από τότε που γεννήθηκε και η ιδέα του σύγχρονου μακιγιάζ.

Οπότε, κορίτσια, μην παραμυθιάζεστε. Αν σας αρέσει αυτό το νέο πρότυπο γυναίκας, με ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικο χαμόγελο, ψεύτικο δέρμα και ψεύτικους followers, απλώς ακολουθήστε το. Αλλά αν ψάχνετε για αληθινή ομορφιά, δεν θα την βρείτε γραμμένη με κεφαλαίο Κ.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com