Tα μάτια της γάτας εμπνέουν το μανικιούρ μας

nuxia-matia-gatas
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Το Instagram λανσάρει τάσεις, προτού καν τις δούμε στα περιοδικά. Μπορεί να μην έχουν διάρκεια αλλά σίγουρα μας φτιάχνουν τη διάθεση, ακόμη κι αν ξέρουμε ότι δεν θα τις υιοθετήσουμε ποτέ. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Αν έχετε παρατηρήσει να εμφανίζονται ξαφνικά σε εικόνες και κοντινά πλάνα βερνίκια νυχιών σε αλλόκοτες αποχρώσεις, από πράσινα μέχρι μπλε και γκρι, δεν χρειάζεται να ξαφνιάζεστε.

Και αν έχουμε συνδέσει την άνοιξη με πιο χαρούμενα χρώματα, από κοραλί μέχρι κόκκινο, δεν πειράζει να πειραματιστούμε λίγο με κάτι καινούργιο.

Η νέα τάση στο μανικιούρ μιμείται το χρώμα των ματιών της γάτας. Όσο πιο εξωτικό, όσο πιο εξωπραγματικό, τόσο το καλύτερο.

Φανταστείτε λοιπόν κάτι πετρόλ, κάτι μεταλλικά γκρίζα που ιριδίζουν και δημιουργούν όμπρε αποτέλεσμα που αποκλείεται να περάσουν απαρατήρητα.

Κι αν ακόμη πάτε στο κομμωτήριο ή σε ένα πολυκατάστημα, και θελήσετε να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στιλ, μην αρχίσετε να ζητάτε το μανικιούρ ή πεντικιούρ «γατίσιο μάτι», γιατί μάλλον δεν θα καταλάβει κανείς.

Απλώς αναζητήστε βερνίκια νυχιών που δεν είναι περλέ αλλά έχουν βάθος, δημιουργούν διχρωμίες, και όταν τα απλώνετε με το πινέλο, γίνονται ντεγκραντέ. Αν η γάτα σας αρχίσει να γουργουρίζει επίμονα, τότε θα ξέρετε ότι κάτι θέλει να σας πει.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com