Τέσσερις «νέες» τάσεις σύμφωνα με το Pinterest

ksantho-platine
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Tώρα που καμία τάση δεν είναι αυθαίρετη και προκύπτει από το πόσο συχνά αναζητάμε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά στο Ίντερνετ, (με 48 εκατομμύρια pinners μόνο στο Pinterest), μπορούμε να μάθουμε τι θα «παίξει» την άνοιξη και το καλοκαίρι με σιγουριά…Της Σάντυς Τσαντάκη.

Ξέρετε ότι κυκλοφορεί στο εμπόριο σtάμπα ακόμη και σε…αϊλάινερ με αυθεντικά μοτίβα σε σχήμα αστεριού για να παίζουμε με το βλέμμα μας και να πειραματιζόμαστε με εκκεντρικά στένσιλ; Mην τρομάζετε. Η ιδέα είναι απλή. Αντί να πονοκεφαλιάζουμε και να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε την τέλεια γραμμή με το μαύρο μολύβι, μπορούμε να αναζητήσουμε την έτοιμη λύση με μαύρο, υγρό αϊλάινερ και στάμπες καρδιάς… Όσο κιτς αντέχουμε.

Ως εναλλακτική υπάρχει η κορδέλα στα μαλλιά, για μια πιο σπορ εμφάνιση, μονόχρωμη, εμπριμέ ή με κόσμημα σαν στέκα, αρκεί να είναι υφασμάτινη και να μην θυμίζει κορδέλα του τένις. Απ' ότι φαίνεται από τις πιο πρόσφατες αναζητήσεις μας στο διαδίκτυο, μας αρέσει να είναι φροντισμένα τα μαλλιά μας, νοσταλγώντας την εποχή που τα κορίτσια πήγαιναν στο σχολείο με ποδιά και λευκή κορδέλα.

Στα φαβορί της άνοιξης και το ξανθό πλατινέ που μας θυμίζει ότι ο ήλιος είναι και πάλι εδώ, η άνοιξη μυρίζει καλοκαίρι ακόμη κι αν δεν φαίνεται καθαρά με τόση αφρικανική σκόνη, αλλά όλα παίζουν τον ρόλο τους για να μπαίνουμε σιγά-σιγά στο κλίμα. Το πλατινέ μαλλί πηγαίνει σε αρκετές γυναίκες, οπότε δεν χάνουμε τίποτα να το δοκιμάσουμε για αλλαγή.

Μας ενδιαφέρει όμως και το μακιγιάζ αρκετά, με επικρατέστερες τις σκιάσεις με ρουζ αυτή τη φορά, και όχι με τερακότα, όπως συνηθίζουν να δείχνουν με κάθε ευκαιρία στους λογαριασμούς τους τα μέλη της οικογένειας Κardashian. Ποια είναι η διαφορά, τι αλλάζει στο παιχνίδι των αντιθέσεων; Δοκιμάστε να κάνετε τα «κοψίματα» στα μάγουλα με ροζ και όχι καφέ σκιά. Τόσο απλά. Και τόσο πιο φυσικά.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com