Μυστικά ομορφιάς από την Elle Macpherson

elle-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Παραμένει όμορφη ακόμη και σήμερα, διατηρώντας το κορμί για το οποίο απέκτησε το παρατσούκλι The Body, ή τουλάχιστον αυτό βλέπουμε στις φωτογραφίες. Να μάθουμε τι μυστικά μοιράζεται σήμερα στις συνεντεύξεις του το διάσημο μοντέλο; Της Σάντυς Τσαντάκη.

1. Γυμναστική πέντε φορές την εβδομάδα. Γιόγκα, μποξ, κολύμπι, αναρρίχηση, τρέξιμο, εναλλαγές ανάλογα με τη διάθεση της ημέρας. Δύο μέρες ρεπό με αποχή από τη σωματική άσκηση. 

2. Προσοχή στην διατροφή, με οργανικά προϊόντα. Η Elle μας προτείνει να ακούμε το σώμα μας ή, όπως γράφει και στον λογαριασμό της στο Instagram, καλύτερα να αποφεύγουμε τον καφέ, το κρέας και το αλκοόλ και να αναζητάμε εναλλακτικές. Η ίδια προτιμά χυμούς με μπανάνα, νεκταρίνια, σπανάκι και γάλα αμυγδάλου. Και συμπληρώματα διατροφής.

3. Τρία λίτρα νερό τη μέρα. Για απόλυτη ενυδάτωση, λαμπερά μαλλιά και γυαλιστερό δέρμα, όπως λέει η Elle Macpherson ξανά και ξανά, η οποία επιμένει ότι μόνο έτσι θα αποβάλλουμε τις τοξίνες από τον οργανισμό μας. 

4. Συχνή απολέπιση. Όχι μία φορά τον μήνα, ούτε καν την εβδομάδα, αλλά όσο πιο τακτικά μπορούμε. Αν θέλουμε να της μοιάσουμε, θα πρέπει να κάνουμε απολέπιση στο πρόσωπο κάθε μέρα και δύο φορές την εβδομάδα στο σώμα. Και ύστερα να μην ξεχνάμε να απλώνουμε στο δέρμα μας λάδι καρύδας.

5. Η ρουτίνα της ημέρας είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά. Το διάσημο μοντέλο που έγινε πρόσφατα 54 χρονών, ξυπνάει στις 5 το πρωί, τρέχει για 45 λεπτά, στη συνέχεια κάνει διαλογισμό και πίνει ζεστό νερό με λεμόνι και μηλόξιδο. Μήπως να προσθέσουμε και κανέλλα;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com