Πώς φοράμε άνιμαλ-πριντ την άνοιξη;

animal-print
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Ζέμπρες, τίγρεις, γατόπαρδοι, ζουν ανάμεσα μας. Υπάρχουν γυναίκες που κρύβουν στη γκαρνταρόμπα τους, αποκλειστικά σχεδόν, ρούχα και αξεσουάρ με άνιμαλ-πριντ διάθεση. Κι εμείς που τα θεωρούμε κιτς, πώς μπορούμε να συνηθίσουμε στην ιδέα; Thς Σάντυς Τσαντάκη.

Το καλοκαίρι, ειδικά το φετινό καλοκαίρι, αν μπορούμε να κρίνουμε από τις ανοιξιάτικες συλλογές, τόσο τις τελευταίες, αλλά και αρκετές σεζόν πριν, αγαπά το ζωικό βασίλειο και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει.

Αντί λοιπόν να γυρίζουμε το βλέμμα μας αλλού, μπορούμε απλά να σκεφτόμαστε λύσεις που μας ανανεώνουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση και η αλήθεια είναι πως αν αρχίσεις να αγαπάς το άνιμαλ-πριντ, τότε δύσκολα το αποχωρίζεσαι. Μπορεί να είναι ο σκελετός σε ένα ζευγάρι γυαλιών ή απλώς ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Αν, για παράδειγμα, προτιμάτε το μοτίβο της τίγρης, τότε μπορείτε να το αναζητήσετε σε ένα φουλάρι ή σε ένα μαγιό και να το ταιριάξετε με απόλυτα ουδέτερα και γήινα συμπληρωματικά στοιχεία, προκειμένου να ρίξετε τους τόνους στο υπόλοιπο σύνολο.

Αν φοράτε ένα τιγρέ φόρεμα, καλό είναι να μην το παρακάνετε με υπερβολές. Μπορείτε απλώς να προσθέσετε τις πιο ανώδυνες πινελιές, για να δώσετε έμφαση σε ένα μοτίβο που μοιάζει μάλλον παρεξηγημένο αλλά είναι πάντα σύγχρονο και θηλυκό. Και εξαιρετικά φωτογενές, για να μην ξεχνιόμαστε, κορίτσια.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com