Τώρα και η Jennifer Lopez λανσάρει καλλυντικά

jlo-2 Picasa
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Όταν μια σούπερσταρ της ποπ βλέπει ότι συνάδελφοί της σαν την Rihanna και γυναίκες που έγιναν διάσημες από ριάλιτι σόου θησαυρίζουν συνδέοντας το όνομά τους με βιομηχανίες κολοσσούς αποκλειστικά για μακιγιάζ, είναι θέμα χρόνου να κάνει ακριβώς το ίδιο. Της Σάντυς Τσαντάκη.

Η Jennifer Lopez ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη ρεβάνς και να λανσάρει μια συλλογή με 70 προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα και το μπάνιο. Και αυτό κάτι σημαίνει. Καταρχήν ετοιμαστείτε για βομβαρισμό από φωτογραφίες στο Instagram και παντού.

Και μετά φανταστείτε την γυναίκα που ξέρει να λάμπει, να εκμεταλλεύεται όλα όσα έχει μάθει τόσα χρόνια από φίλους της μακιγιέρ για να δημιουργήσει τη δική της σειρά μακιγιάζ και περιποίησης ομορφιάς.

Το πρώτο προϊόν που αναμένεται να γίνει μπεστ-σέλερ; H τερακότα, δηλαδή το ρουζ που δημιουργεί αυτή την ψευδαίσθηση σαν άγγιγμα από τον ήλιο, γνωστή και ως J.Lo. λάμψη…

Και, βεβαίως, επειδή όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, τα αρχικά της ποπ ερμηνεύτριας θα συνοδεύουν κουτί και προϊόν για να μην ξεχνιόμαστε και νομίζουμε ότι πρόκειται για καμία…ανταγωνίστρια.

Οπότε, αν θέλουμε να «μοιάσουμε» στην Jennifer Lopez, θα πρέπει να αναζητήσουμε το μαγικό ρουζ που κυκλοφορεί στο χρώμα της καραμέλας, ματ, μαλακό, βελούδινο…Μαζί με βερνίκια νυχιών, μάσκαρα, σκιές, παλέτες, κραγιόν, όλα με τα αρχικά της. Και το ανάλογο σάουντρακ φυσικά, την ώρα που είμαστε μπροστά στον καθρέφτη.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com