Πωλείται (και) το σπίτι της Ellen Degeneres στο Βeverly Hills

ellen-1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Για την ακρίβεια, το πρώην σπίτι της πιο αναγνωρίσιμης παρουσιάστριας της τηλεόρασης που φρόντισε να συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη έπαυλη και στο βιβλίο της, «Ηome», για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις...μετοχές του. Tης Σάντυς Τσαντάκη.

Φυτά παντού, γκρι ανοιχτό και σκούρο, λευκό και μπεζ, γήινες αποχρώσεις, μινιμαλιστική διάθεση και αισθητική, με μπιμπελό και αναμνήσεις από ταξίδια, σε ένα σπίτι που ξεπερνά τα 33.7 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι είναι γνωστό ως οικία Skouras (γιατί παντού υπάρχει κάτι που μας θυμίζει Ελλάδα, αν και  το συγκεκριμένο σπίτι φτιάχτηκε για την Diane και τον Charles Skouras Jr τη δεκαετία του '50), και ξεπερνά τα 8000 τ.μ. Είναι το σπίτι που πέρασε δύο χρόνια από τη ζωή της η Ellen Degeneres, η γυναίκα που ξέρει να δίνει χαρά σε όσους την παρακολουθούν φανατικά, με γενναιοδωρία ψυχής και χιούμορ.

Έχει αλλάξει εφτά σπίτια μέχρι σήμερα και αυτό κάτι λέει ή θα έπρεπε να μας πει. Ο αρχιτέκτονας της συγκεκριμένης έπαυλης, Hal Leavitt, έχει βάλει την υπογραφή του και στα σπίτι των Steven Spielberg και Dean Martin, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις των ανθρώπων που έχουν γίνει διάσημοι στην πορεία της ζωής τους και θέλουν τώρα να ζουν μακριά από όλους και όλα.

Να μην μιλήσουμε καλύτερα με λεπτομέρειες για την κουζίνα και τα ανοξείδωτα ντουλάπια, τη βιβλιοθήκη, την κρεβατοκάμαρα με τα δύο μπάνια, τα παράθυρα με το φως, την πισίνα, το home cinema, το παραμύθι χωρίς αρχή, μέση, τέλος. Γιατί αν είσαι Ellen, μπορείς να μετακομίζεις κάθε δύο χρόνια και να ζεις σαν σταρ του Χόλιγουντ, χωρίς το δράμα.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com