Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πυκνά φρύδια;

gunaika-frudia
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Mπορεί να μην το παραδεχόμαστε, αλλά πάντοτε μας αρέσει να καδράρουμε το πρόσωπο μας όσο γίνεται πιο τέλεια. Θέλετε να μάθουμε τι έχουν να μας προτείνουν και οι επαγγελματίες μακιγιέρ; της Σάντυς Τσαντάκη

Όσο και να θέλουμε να πιστεύουμε ότι η τάση με τα πυκνά φρύδια έχει λιγότερες ακόλουθους από ό,τι όταν πρωτοεμφανίστηκε, παρ' όλ’ αυτά η αλήθεια είναι ότι μας κολακεύει πάντοτε να έχουμε περιποιημένα φρύδια, όσο πυκνά ή αραιά μοιάζουν, αρκεί τουλάχιστον να το προσπαθούμε.

Σημασία έχει λοιπόν, να χτενίζουμε καλά τα φρύδια μας, προτού καν απλώσουμε με το βουρτσάκι του μάσκαρα, λίγο διάφανο τζελ, για να τιθασεύουμε οτιδήποτε είναι… ατίθασο, και πετάει.

Για τις λεπτομέρειες, οι μακιγιέρ μας παροτρύνουν να χρησιμοποιήσουμε ακόμη και το πινέλο του αϊλάινερ, απαλά και διακριτικά, και με την προϋπόθεση ότι είναι στην ίδια απόχρωση με τα φρύδια μας, δηλαδή, καφέ ή μαύρο.

Την ίδια δουλειά, και με λιγότερο ρίσκο, θα κάνει όμως και το μολύβι των ματιών, για τα «γεμίσματα» που λέμε. Κι αν θέλουμε να βγάλουμε τον καλλιτέχνη που κρύβουμε μέσα μας, μπορούμε πάντα να δοκιμάσουμε να φτιάξουμε και το περίγραμμα για να είναι ισομεγέθη και ρεαλιστικά τέλεια. Ή όταν η Frida Kahlo συνάντησε την Cara Delevigne.

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com