Και η Charlotte από το Sex and the City αγόρασε σπίτι…

charlotte-1
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Για να μας το δείξει και να φωτογραφηθεί μέσα σε αυτό. Αλήθεια, δεν θέλετε να δείτε που ζει σήμερα η Kristin Davis, «κολλητή» μας τόσα χρόνια; της Σάντυς Τσαντάκη

Yπάρχουν ορισμένα πρόσωπα που νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε τόσο καλά από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, που πολλές φορές έχουμε πέσει σίγουρα έξω. Η Charlotte λοιπόν, η μάλλον πιο ήσυχη από τις τέσσερις φίλες της δημοφιλούς σειράς και ταινίας, μόλις αγόρασε μια έπαυλη στην Καλιφόρνια, έναντι 5.3 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ έχει ήδη ένα σπίτι στην ίδια γειτονιά.

Και πώς μεταφράζεται αυτό; Σε ένα πολυτελές σπίτι με πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, με μια πελώρια αυλή σε ένα σπίτι με μεσογειακή αισθητική και διακόσμηση, καμία σχέση δηλαδή με αυτό που φανταζόμασταν ή θα περιμέναμε από την ρομαντική Charlotte με τις πορσελάνες και τις σομόνο πετσέτες στο μπάνιο.

Το σαλόνι συναγωνίζεται σε μέγεθος και πολυτέλεια την κουζίνα, με το μαύρο να συγκρούεται και να συμφιλιώνεται με το μελί, το τζάκι να δημιουργεί την απαραίτητη ατμόσφαιρα, κι ένα μπαρ μέσα στο νερό να αποδεικνύει ότι μια σταρ του Χόλιγουντ ξέρει να περνάει καλά.

Οι κρεβατοκάμαρες είναι στον πάνω όροφο, το μάστερ υπνοδωμάτιο έχει και τζάκι, δικό του μπάνιο με ξεχωριστό ντους, και η βεράντα έχει θέα την πισίνα και το πράσινο. Ποια πόλη και ποιο σεξ;

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ

www.sandytsantaki.com