Ποιος έντυσε την Beyonce για το Coachella;

beyonce-2
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018

Με όλα όσα μας συμβαίνουν, δεν μπορούμε να είμαστε στα σύννεφα. Αλλά η μόδα μπορεί να βοηθήσει να ταξιδέψουμε λίγο πιο μακριά, έστω με το μυαλό μας, και να ονειρευτούμε ότι είμαστε η Beyonce για μια βραδιά… Ή μήπως όχι; Της Σάντυς Τσαντάκη.

H Βeyonce διαθέτει φωνή.

Και ξέρει να υποστηρίζει τα τραγούδια της με ανάλογο στιλ. Και τώρα που εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Coachella, ανέθεσε στον πολυτάλαντο Olivier Rousteing να σχεδιάσει ειδικά για την ίδια κοστούμια που θα γράψουν ιστορία.

Βινύλιο και δίχτυ, σύμβολα και ζαρτιέρες, μαύρες αποχρώσεις, μοβ, κίτρινες, ασημένιες, γιατί η παλέτα πρέπει να είναι συγκεκριμένη και να μην ξεφεύγει από τα φώτα και τους προβολείς, όταν ξέρεις ότι σε παρακολουθεί ολόκληρος ο κόσμος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η στυλίστρια της ποπ ερμηνεύτριας προσέγγισε τον σχεδιαστή του οίκου Balmain για να του εξηγήσει ότι η πελάτισσά της αναζητούσε ιδιαίτερα κοστούμια για τη συμμετοχή της στο Coachella, ενώ παράλληλα κλήθηκε να σχεδιάσει και 200 κοστούμια για τους χορευτές και τις χορεύτριες, όπως επίσης και για τις Kelly Rowland και Michelle Williams (για να θυμηθούμε τις Destiny’s Child).

Για να δούμε τελικά σύγχρονες πανοπλίες για μια πολεμίστρια του σήμερα ή μία «survivor», όπως ο ρόλος που ζητούσε να ερμηνεύσει αυτή τη φορά η Beyonce στη σκηνή.

Και το αποτέλεσμα; Αν ακολουθείτε την τραγουδίστρια στο Instagram, θα είδατε τις μιλιτέρ επιρροές, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον οίκο Balmain, αλλά και αναφορές στην ταινία Mad Max, με λάμψη, περισσότερη λάμψη, τα κατάλληλα αξεσουάρ, κεντήματα, διαφάνειες, ολόσωμα μπόντι, δερμάτινα παλτό, διαμάντια και μπρονζέ αντανακλάσεις.

Και φυσικά η Beyonce απαίτησε τα ρούχα που φόρεσε να μην βγουν στο πρετ-α-πορτέ, γιατί δεν θέλει να υπάρχει καμία άλλη γυναίκα που φοράει τα ίδια κοστούμια,  λες και υπήρχε περίπτωση να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε στον δρόμο με κάπες και ολογράμματα…

ΣΑΝΤΥ ΤΣΑΝΤΑΚΗ
www.sandytsantaki.com